Verkkopalvelut

Hyvä verkkopalvelu syntyy kohderyhmäpohjaisella suunnittelulla, joka varmistaa korkean käytettävyyden, brändinmukaisen ulkoasun, jäsennellyn ja vuorovaikutteisen viestinnän rakentamisen sekä eheän tietorakenteen. Laadukas tekninen toteutus tuo suunnitelmat toteen tinkimättömästi.

Hyvä digiteknologian kumppani tukee asiakkaan toimintakyvykkyyttä

Mediasignal tukee asiakkaitaan läpi koko verkkopalveluhankkeen ja sen jälkeen palvelun jatkokehittämisessä ja ylläpidossa.

Digitaaliset palvelut kasvavat asiakkaidemme mukana.

Tietoturvalliset, responsiiviset ja modernit verkkopalvelut monenlaisiin tarpeisiin

Mediasignal on erikoistunut moniulotteisiin ja vaativiin WordPress– ja TYPO3 -pohjaisiin verkkopalveluihin, jotka sisältävät integraatioita, kirjautumisia, ostamista, tuotetietokantayhteyksiä, varaustoiminnallisuutta ja liiketoimintaa tukevia sovelluksia.

Yhdistämme luovan suunnittelun tekniseen toimintavarmuuteen ja pitkäikäiseen ylläpidettävyyteen.

Miksi valita meidät verkkopalveluiden kehityskumppaniksi?

Laaja ja vakuuttava kokemus

Hyödynnämme kaikessa mittavaa kokemustamme verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.  Se tarkoittaa hiljaista tietoa markkinasta, toimialoista, viisautta hyödyntää tai olla hyödyntämättä jo-todettua ja kokeiltua. Kokemus vaikuttaa merkittävästi kustannustehokkuuteen ja palveluiden laatuun.

Erinomainen reaktio- ja muutoskyky

Meillä on terävä katse markkinaan näköalapaikalta.

Hyvä toimialatuntemus

Referenssimme puhuvat puolestaan.

Lähtökohta aina käyttöympäristössä ja toimivuudessa

Pidämme mielessämme ja kaiken lähtökohtana sitä, että palveluiden keskiössä ovat aina ihmiset.

Toteutettava kokonaisuus on osa liiketoimintaa ja viestintää

Vahvuutenamme on business-ajattelu, joka toimii lähtökohtana suunnittelulle – näkemyksellisyys ja ymmärrys tavoitteista ja asiakkaan toiminnan tarkoituksesta. Toteutusvaiheessa painopisteemme on modernien teknologioiden käytössä ja liiketoimintaa tukevien toiminnallisuuksien sovellettavuudessa. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan luonnolliseksi osaksi asiakkaidemme liiketoimintaa.

Kerromme mielellämme lisää

Moni asia vaikuttaa tarpeeseen uudistaa verkkopalvelua

Verkkopalveluympäristö on yrityksellä aina liiketoiminnan ytimessä, sen tulee myötäelää herkästi markkinamuutoksissa ja muuntua joustavasti niiden mukana vastaamaan yrityksen tulevaisuuden tavoitteita. Parhaimmillaan se on yrityksen toiminnan kulmakivi markkinoilla menestymiseen.


Monipuolisessa verkkopalvelussa yhdistyvät erilaiset asiointipalvelut sekä taustajärjestelmistä palveluun sujuvasti sulautuvat tiedot. Tiedon integroitavuus, palvelun helppokäyttöisyys, nopeus ja ajantasaisuus muuntuvat kilpailukyvyksi.

Verkkosivustokokonaisuuksia ei tarvitse uusia jatkuvasti, mutta niiden säännöllinen ja tietoinen tarkastelu ja kehittäminen alati muuttuvan markkinaympäristön vaateiden mukaan on välttämätöntä.


Ajatukset verkkopalvelun uudistamiseksi voi tulla myös organisaation sisältä päin. Varsin usein kipinän laajempaan muutostarpeeseen antaa esimerkiksi nykyiseen käyttöympäristöön kohdistuvat haasteet, kuten päivitysten sujuvuuteen vaikuttavat tekniset ongelmat, pölyttynyt visuaalinen ilme ja suppeat palvelusovellukset, tai vaikkapa kankea ja heikosti signaloiva digiteknologian nykykumppani.

Case: Oras

Mediasignal Group on tehnyt yhteistyötä Oraksen kanssa jo yli vuosikymmenen. Tänä aikana on syntynyt monia erilaisia digitaalisia ratkaisuja.

Oraksen laaja tuoteportfolio on integroitu tuotetiedonhallintajärjestelmään (PIM), jossa tuoterakenteita, tuotetietoa kieliversioineen sekä tuotteiden ja resurssien näkyvyyttä verkkosivustolla kokonaisuudessaan hallinnoidaan.

Oras on hyvä esimerkki yhteistyöstä, joka kattaa kokonaisen digipalvelukentän:

→ Verkkopalvelut
Mobiilisovellukset
Palvelumuotoilu
Tuotetiedon hallintaratkaisut
Integraatiot ja rajapinnat
ImageBank Independent -mediapankki
Vaatimusmäärittelyt
Digitaalinen markkinointi

Lue lisää referenssistä

Verkkokauppa laajentaa toimintaa ja tuo lisää myyntiä

WordPress ja WooCommerce toimivat saumattomasti yhdessä. Ne mahdollistavat sisältösivujen, erilaisten artikkelityyppien ja verkkokaupan liittämisen yhdeksi kokonaisuudeksi.

WooCommercen avulla verkkokauppasi ulkoasu voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Näyttävä graafinen ilme ja optimoitu käyttökokemus varmistavat, että verkkokauppa erottuu kilpailijoista ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnot sekä integroimme tarvittavat maksupalvelut ja taustajärjestelmät, joita ovat esimerkiksi ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Sähköistä kaupankäyntiä voidaan tehdä myös rajatulle kohderyhmälle luomalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä extranetiin.

Tutustu myös
Vauhdita myyntiäsi verkkokaupalla
UX/UI-suunnittelulla sujuvaan käyttökokemukseen
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi!

Yhteys
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications OyTampere

Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client SuccessTampere

Toni Pato-Oja

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Group

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Industrial Oy

Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Communications Oy

Entrepreneur
Mediasignal Nordic ASJoensuu

Joni Heinonen

Sales Director | ImageBank X DAMTampere