Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiilisovellukset käyttäjäkokemuksen ja huolellisen suunnittelun pohjalta kustannustehokkaasti.

Toteutamme mobiilisovellukset Android ja iOS (iPhone, iPad) -alustoille.

Ketterä React Native framework mahdollistaa mobiilisovelluksen julkaisun yhtä lailla App Storessa kuin Google Play -kaupassa ilman moninkertaista kehitysbudjettia. React Nativen  käytön suurimpia etuja ovat erittäin hyvä suorituskyky, mahdollisuus käyttää laitepohjaisia natiiviominaisuuksia, helppo laajennettavuus ja ylläpidettävyys sekä selvästi natiivisovelluksia alhaisemmat kehityskustannukset.

Toteutamme myös PWA-sovelluksia, jonka etuna on se, että kyseessä on täysin puhdas web-sovellus, joka toimii mahdollisimman samankaltaisesti kuin normaalit mobiilisovellukset. Sovelluksen kehittämisessä voidaan hyödyntää laajasti valmiita moduuleja ja kirjastoja, jolloin kehitystyön kustannustaso pysyy kohtuullisena.

Toteutusteknologian valinta

Ensimmäisenä tulee kartoittaa ja määritellä riittävällä tarkkuudella sovelluksen ja kohderyhmän tarpeet sekä toteutukselle käytettävissä oleva budjetti. Määrittelyn perusteella saadaan koottua tekniset vaatimukset ja verrattua näitä vaatimuksia toteutusvaihtoehtojen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tämän määrittelyvaiheen jälkeen voidaan tehdä päätös toteutustavasta.

Toteutusteknologiasta riippumatta jokaisessa toteutustavassa tärkeintä on, että sovelluksen suunnittelussa ja toteutuksessa lähdetään liikkeelle hyvän käyttökokemuksen rakentamisesta käyttöympäristö ja käyttäjäkohderyhmät edellä.

Lue lisää toteutustavoista ja hinnoittelusta

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää