Digitaalisten palveluiden ja sovellusten suunnittelu

Muotoilemme yrityksenne tarpeisiin sopivan digitaalisen ratkaisun joko itsenäisenä palveluna tai osaksi muita järjestelmiä.

Suunnittelumme keskiössä ovat käyttäjäystävällisyys, intuitiivisuus ja laadukas muotoilu. Lopputuloksena syntyy palveluita, joita asiakkaiden on ilo käyttää. Palvelut suunnitellaan aina joustaviksi, helposti päivitettäviksi sekä laajennettaviksi.

Hyvä käyttäjäkokemus muodostuu loppukäyttäjän ymmärtämisestä ja rakennettavan palvelun vastaavuudesta käyttäjän toiveisiin. Digipalvelumme tukevat käyttäjiensä arkea.

Mediasignalilta saat käyttöliittymäsuunnittelua ja visuaalista suunnittelua sekä osana ohjelmistokehitys- tai verkkopalveluprojekteja että myös erikseen tilattuna.

Ota yhteyttä
Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilun tavoitteena on luoda helposti käytettäviä palveluita ja prosesseja, jotka tuottavat omistajilleen ja käyttäjilleen lisäarvoa. Kaiken lähtökohtana on syvällinen asiakasymmärrys, joka luodaan yhteistyössä asiakkaan kanssa projektin ensi- ja suunnitteluvaiheessa.

Palvelumuotoilulla varmistetaan suunniteltavan palvelun soveltuvuus kohderyhmille, luodaan keskeiset käyttäjäpolut ja suunnittellaan palvelun rakenne.

Käyttöliittymäsuunnittelu / UI/UX design

Käyttöliittymäsuunnittelun avulla varmistetaan, että kehitettävä verkkopalvelu tai sovellus on sekä käytettävä että houkutteleva. Kiinnitämme suunnitteluvaiheessa huomiota myös teknologiaan huomioiden palvelun teknisen toteutuksen jo suunnittelun alkuvaiheessa. Käyttöliittymäsuunnittelu huomioi myös eri päätelaitteet ja selaimet, responsiivisuuden, sivuston nopeuden ja hakukoneoptimointiin (SEO) liittyvät asiat.

Visuaalinen suunnittelu

Luomme yhtenäisen ja brändinne mukaisen ilmeen kaikkiin kanaviin. Yhdistämme visuaalisuuden ja brändin käytettävyyteen. Selkeä ja viimeistelty ulkoasu vahvistaa brändisi ja palvelusi luotettavuutta.

Suunnittelutiimimme auttaa kaikissa graafista suunnittelua tai visuaalisuutta vaativissa projekteissa. Olipa kyse yksittäisistä elementeistä, kokonaisista verkkopalveluista, sovelluksen käyttöliittymästä tai piensovelluksesta, meiltä saat asiantuntevaa apua. Myös perinteisen median graafiset työt onnistuvat kauttamme.

Varaa maksuton Teams-palaveri - keskustellaan tarpeestanne.


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy


Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää