Tervetuloa meille töihin.

Haluatko olla osa ohjelmistokehitysyritystä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa? Liity tiimiimme!

Asiantuntemuksella, tunteella ja järjellä syntyvät parhaimmat digitaaliset palvelut.

Etsimme lahjakkuutta, asennetta ja toteutushalukkuutta. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky ongelmanratkaisuun kertovat kuitenkin meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.

Mediasignalilaisia yhdistää ratkaisukeskeinen ajattelu ja intohimo koodiin. Siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavia ja oivaltavia ratkaisumalleja heidän haasteisiinsa. Toteuttavien ohjelmistoratkaisujen tulee olla laadukkaita, tietoturvallisia ja korkean käytettävyyden tuotteita, jotka tuottavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

Ohjelmistokehitysprojekti voi koostua erilaisista Open Source -alustoista, erilaisten frameworkien päälle kustomoiduista järjestelmistä tai kokonaan räätälöidystä ohjelmistokehityksestä.

Tule osaksi kehitystiimiämme

Meillä työskentelet monipuolisissa asiakasprojekteissa ketterissä tiimeissämme. Voit työskennellä joko Helsingin, Tampereen tai Joensuun toimipisteessämme. Tai sitten etänä!

Pyydä haastattelua
Tampere, Joensuu

Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Etsimme kasvavaan tiimiimme Full Stack -ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Tampereen tai Joensuun toimipisteeseen. Työtehtäviin kuuluu koodauksen lisäksi osallistuminen teknisenä asiantuntijana asiakaspalavereihin, vaatimusmäärittelyiden laadinta ja tietomallien, toteutusarkkitehtuurien suunnittelu.

Odotamme sinulla olevan aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja oletkin jo päässyt toteuttamaan asiakasprojekteja monipuolisesti. Olet innostunut, tulostavoitteinen tekijä, joka on kiinnostunut oppimaan uutta ja ajattelemaan ratkaisukeskeisesti. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky selvittää kertovat meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.

Työtehtävissäsi sinun tulee hallita useita seuraavista teknologioista: JavaScript, Node.js, Next.js, PHP, Laravel, React, React Native, SASS, HTML5, Git.

Mediasignalilaisia yhdistävät intohimo koodiin ja ratkaisukeskeinen ajattelu. Siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä.Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja nimekkäitä asiakasprojekteja mielenkiintoisella alalla sekä laajat etätyömahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, tieto kumpaan toimipisteeseen haet ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen .

Hae meille töihin!

Oletko ohjelmistoalan opiskelija?

Otamme työharjoitteluun tasaisin väliajoin ohjelmistoalan opiskelijoita.

Työharjoittelujaksolla kartutat osaamistasi ja hiot tiimityöskentelytaitojasi aidoissa asiakasprojekteissa kollegoidesi ohjauksessa. Et jää myöskään paitsi viihteellisistä virkistyspäivistä tai koodausmehusteluista. Mikä parasta, moni työharjoittelija on saanut meiltä vakituisen työpaikan.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen .