Tervetuloa meille töihin.

Haluatko olla osa ohjelmistokehitysyritystä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa? Liity tiimiimme!

Asiantuntemuksella, tunteella ja järjellä syntyvät parhaimmat digitaaliset palvelut.

Etsimme lahjakkuutta, asennetta ja toteutushalukkuutta. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky ongelmanratkaisuun kertovat kuitenkin meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.

Mediasignalilaisia yhdistää ratkaisukeskeinen ajattelu ja intohimo koodiin. Siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavia ja oivaltavia ratkaisumalleja heidän haasteisiinsa. Toteuttavien ohjelmistoratkaisujen tulee olla laadukkaita, tietoturvallisia ja korkean käytettävyyden tuotteita, jotka tuottavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

Ohjelmistokehitysprojekti voi koostua erilaisista Open Source -alustoista, erilaisten frameworkien päälle kustomoiduista järjestelmistä tai kokonaan räätälöidystä ohjelmistokehityksestä.

Tule osaksi kehitystiimiämme

Meillä työskentelet monipuolisissa asiakasprojekteissa ketterissä tiimeissämme. Voit työskennellä joko Helsingin, Tampereen tai Joensuun toimipisteessämme. Tai sitten etänä!

Pyydä haastattelua

Hae meille töihin!

Oletko ohjelmistoalan opiskelija?

Otamme työharjoitteluun tasaisin väliajoin ohjelmistoalan opiskelijoita.

Työharjoittelujaksolla kartutat osaamistasi ja hiot tiimityöskentelytaitojasi aidoissa asiakasprojekteissa kollegoidesi ohjauksessa. Et jää myöskään paitsi viihteellisistä virkistyspäivistä tai koodausmehusteluista. Mikä parasta, moni työharjoittelija on saanut meiltä vakituisen työpaikan.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen .