Mediasignal Group

Erinomaisen asiakaskokemuksen ja kaupallisen menestyksen puolesta

Mediasignal auttaa digitaalisen asiakaskokemuksen luomisessa perehtymällä ja suunnittelemalla toimintaasi soveltuvan ratkaisun. Rakennamme brändiäsi vahvistavaa palvelukokemusta innovatiivisesti ja tavoitteesi huomioiden. Digitaalinen asiakaskokemus on usein juuri se ratkaiseva tekijä kaupallisen menestyksen saavuttamiseksi.

Asiakkaitamme ovat niin startupit kuin monikansalliset yritykset ja yhteisöt.

Mediasignal syntyi vuonna 1996 suoraan nettiin. Siitä lähtien digitaalisen liiketoiminnan ratkaisut ja sovelluskehityksemme on kulkenut kohti entistä paremman asiakaskokemuksen saavuttamista.  Pitkä kehityspolkumme antaa asioihin perspektiiviä ja näkemystä jatkuvaan oppimiseen satojen toteutettujen projektien kautta.

 

Vähemmän puhetta – enemmän toimintaa

Kokoamme tiimin ja valitsemme prosessin vastaamaan asiakkaan visiota. Asiantuntijamme tuovat jokaisessa projektissa uniikin yhdistelmän kokemusta pöytään. Tämä kaikki tehdään korkealla työmoraalilla — vähemmän puhetta, enemmän toimintaa, nopeammin tuloksia, aina 100 %:n intohimolla. Ei ihme, että asiakastyytyväisyytemme on alansa huippua

 

Asiakastyytyväisyys menestyksen mittarina

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä menestyksen mittari ja haluamme aina kuulla rehellisen mielipiteen työstämme.  Tavoitteemme on aito ja pitkäaikainen strateginen kumppanuus, joka ratkaistaan ansaitun luottamuksen pohjalta. Avoin keskustelu auttaa meitä onnistumaan ja parantamaan toimintaamme.

Digital way to vision

Ei riitä, että sinulla on hieno tuote tai mahtava palvelu. Yhteisöjen on välttämätöntä keskittyä luomaan positiivinen asiakaskokemus digitaalisesti ja jakamaan tietoa entistä paremmin.

Valveutuneet asiakkaamme luovat brändiensä asiakaskokemusta tänään niin, että sillä erottaudutaan ja vaikutetaan kattavasti eri kohderyhmiin erilaisissa julkaisukanavissa. Usein palvelut muotoillaan sovelluksiin, jotka liittyvät saumattomasti taustajärjestelmiin ja toimialan vaatimuksiin.

Olemme sitoutuneet edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa vastuullisesti. Tavoitteemme mukainen pitkäaikainen strateginen kumppanuus ansaitaan vain menestyneen yhteistyön ja luottamuksen kautta.

Jatkuvan kehittämisen periaatteen mukaisesti kehitämme koko ajan toimintaamme uusimpia teknologioita hyödyntäen.

On hienoa olla mukana luomassa tulevaisuuden asiakaskokemuksia yhdessä ammattilaisten kanssa. Mahtava henkilöstömme yhdessä kumppaniverkostomme kanssa tekee meistä asiantuntevan ja luotetun kumppanin. Liiketoimintamme on edelleen asiakkaamme visiossa.

 

Toni Pato-Oja
CEO & Chairman
Mediasignal Group

Yhteinen
arvopohjamme
Yhteistyö

Sitoudumme ammattitaitoiseen yhteistyöhön ja liiketoiminnan etiikkaan kaikessa mitä teemme.

Kehitys

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja taitojamme.

Vastuullisuus

Yhteisössämme jokaista kunnioitetaan — jokaisella on tärkeä merkitys.

Tuottavuus

Luomme palveluillamme lisäarvoa asiakkaillemme.

Kulttuuri ja ihmiset

Kulttuuri ja arvot ovat peruskalliomme. Kulttuuri tarkoittaa kykyä kasvaa ja kehittyä yhdessä tämän yhteisön jäseninä. Toteutamme haastavia, liiketoimintakriittisiä järjestelmiä vakaviin käyttötarkoituksiin – mutta pidämme hauskaa tehdessä.

Olemme avoimia oppimaan ja kokeilemaan uusia menetelmiä. Uskallamme olla se, joka kulkee omaa valittua polkuaan. Parhaan bändin yhdessä soittaminen muodostaa uniikin soundin, jota on vaikea, ellei mahdotonta jäljitellä. Jokainen tekijä on tärkeä yhteisössämme.

Työskentelykulttuurimme on avointa ja onnistumisen eteen työskennellään päättäväisesti jatkuvan parantamisen pohjalta.

Kulttuurissamme asiakas on ykkönen

Tiimityö

Tuomme yhteen monenlaisia huippuosaajia, jotka täydentävät toisiaan ja sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen. Tiimi on meillä aina enemmän kuin joukko yksilöitä. Työskentelyprosessimme ytimessä on koko tiimin kirkas ymmärrys asiakkaan tavoitteesta. Sitä kohti kuljettaessa ei säästellä intohimoa, luovuutta eikä hikeä.

Asiakkaat kumppaneina

Olemme yhteisellä matkalla asiakkaidemme kanssa. Konseptisuunnittelusta alkava projekti ei pääty tekniseen käyttöönottoon, vaan jatkuu kumppanuutena jatkokehityksen ja uuden ideoinnin merkeissä. Haluamme tuntea asiakkaamme liiketoiminnan kuin omamme ja yllättää odotettua paremmalla palvelulla uudestaan ja uudestaan.

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää