Mediasignal Group

Mediasignal auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmansa ohjelmistokehityksen ratkaisuilla sekä konsultoimalla viestinnän, strategisen suunnittelun ja jopa yritysmullistusten hankkeissa.

Asiakkaitamme ovat yhtälailla startupit kuin monikansalliset yritykset. Riippumatta asiakasyrityksemme koosta, väliä on kunnianhimolla, markkinan luomalla haasteella ja liiketoimintaetiikalla.

Mediasignal syntyi vuonna 1996 suoraan nettiin. Siitä lähtien digitaalinen liiketoiminta ja ohjelmistokehitys ovat olleet verissämme.

Kokoamme tiimin ja valitsemme prosessin vastaamaan sinun tarpeeseesi. Asiantuntijamme tuovat jokaisessa projektissa uniikin yhdistelmän kokemusta pöytään. Tämä kaikki tehdään korkealla työmoraalilla — vähemmän puhetta, enemmän toimintaa, nopeammin tuloksia, aina 100 %:n intohimolla. Ei ihme, että asiakastyytyväisyytemme on alansa huippua.

Asiakastyytyväisyys

Kilpailu markkinoilla on kovaa. Siksi suosittelemme, että otat asiakastyytyväisyyden yhdeksi menestyksen mittariksi, kun työskentelet kanssamme. Kuuntelemme mielellämme palautettasi numeroihin ja fiilikseen perustuen. Projektit kanssamme kestävät kuukausia ja yhteistyö jatkuu vuosiakin. Avoin keskustelu auttaa meitä onnistumaan ja parantamaan toimintaamme. Toivomme, että kerrot meistä myös ystävillesi.

Digital way to vision

Tämän päivän maailmassa liiketoimintojen väliset rajat muuttuvat ja jopa katoavat. Mediasignal on enemmän kuin strategiakonsultti, enemmän kuin ohjelmistokehittäjä ja enemmän kuin bränditoimisto. Teemme tätä kaikkea. Olemme sitoutuneet edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa.

Referensseistämme löytyy niin innovatiivisia digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja, viestinnällisiä menestystarinoita, fiksuja sosiaalisia sovelluksia, monipuolisia tietopankkeja kuin strategisia ohjelmistototeutuksia ydinliiketoiminnan tueksi.

Teemme töitä kivenkoville ammattilaisille, joiden kanssa työskentely on meille etuoikeus. Palvelumme yhdistää usein organisaatioiden ylimmän johdon ja kovan tason operatiivisten ammattilaisten näkemykset liiketoiminnan uudistamiseen.

On hienoa olla mukana kehittämässä ja luomassa yhdessä kumppaneiden kanssa tulevaisuuden palveluita. 

Jaamme ensin vision, sitten suunnittelemme ja toteutamme. Tästä on kyse ”digital way to vision” -ajatuksessamme.

Toni Pato-Oja
CEO & Chairman
Mediasignal Group

Yhteinen
arvopohjamme
Yhteistyö

Sitoudumme ammattitaitoiseen yhteistyöhön ja liiketoiminnan etiikkaan kaikessa mitä teemme.

Kehitys

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja taitojamme.

Vastuullisuus

Yhteisössämme jokaista kunnioitetaan — jokaisella on tärkeä merkitys.

Tuottavuus

Luomme palveluillamme lisäarvoa asiakkaillemme.

Kulttuuri

Mediasignalilaiset hallitsevat verkkoteknologiat, ohjelmistokehityksen, viestinnän ja liikkeenjohdon konsultoinnin.

Kutsumme tiimeihimme mukaan myös ulkopuolisia asiantuntijoita, joiden kanssa voimme yhdessä tuottaa maailmanluokan asiakasratkaisuja.

Tiimityö

Tuomme yhteen monenlaisia huippuosaajia, jotka täydentävät toisiaan ja sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen. Tiimi on meillä aina enemmän kuin joukko yksilöitä. Työskentelyprosessimme ytimessä on koko tiimin kirkas ymmärrys asiakkaan tavoitteesta. Sitä kohti kuljettaessa ei säästellä intohimoa, luovuutta eikä hikeä.

Asiakkaat kumppaneina

Olemme yhteisellä matkalla asiakkaidemme kanssa. Konseptisuunnittelusta alkava projekti ei pääty tekniseen käyttöönottoon, vaan jatkuu kumppanuutena jatkokehityksen ja uuden ideoinnin merkeissä. Haluamme tuntea asiakkaamme liiketoiminnan kuin omamme ja yllättää odotettua paremmalla palvelulla uudestaan ja uudestaan. 

Kulttuuri ja ihmiset

Kulttuuri ja arvot ovat peruskalliomme. Kulttuuri tarkoittaa kykyä kasvaa ja kehittyä yhdessä tämän yhteisön jäseninä. Toteutamme haastavia, liiketoimintakriittisiä järjestelmiä vakaviin käyttötarkoituksiin – mutta pidämme hauskaa tehdessä.

Olemme avoimia oppimaan ja kokeilemaan uusia menetelmiä. Uskallamme olla se, joka kulkee omaa valittua polkuaan. Erilaisuus on voimaa ja meillä saa olla oma itsensä. Työskentelykulttuurimme on avointa ja onnistumisen esteet raivataan tieltä päättäväisesti.

Kulttuurissamme asiakas on ykkönen. 

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää