Integraatiot ja rajapinnat

Palveluiden liittäminen niin, että tieto saadaan kulkemaan ajantasaisesti ja saumattomasti eri järjestelmien välillä on fiksua. Määrittelyn ja rajapintakuvausten huolellinen dokumentointi on oleellinen osa onnistunutta teknistä ratkaisua.

Sovellukset eivät koskaan toimi erillään muusta maailmasta. Jokainen sovellus integroituu taustajärjestelmiin ja sulautuu osaksi liiketoiminnan määrittämää kokonaisuutta. Mediasignalin integraatiosuunnittelumallilla varmistetaan järjestelmäkokonaisuuden eheä toiminta.

Verkkopalvelut, tietotyöratkaisut ja liiketoimintasovellukset hyödyntävät dataa ulkoisista lähteistä rajapintojen kautta.

Kun järjestelmät integroidaan, pystytään tietoa kuljettamaan kahden erillisen järjestelmän välillä ja tarpeen mukaan rikastamaan esimerkiksi uusien mikropalveluiden käyttöön.

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää