Asiakas
Antti-Teollisuus Oy

Antti-Teollisuus Oy on Salon Kuusjoella toimiva nykyaikainen ja kansainvälinen metallituotetehdas. Antti valmistaa viljankuivaamoja sekä risteilyalusten hyttien ovia. Tuotteista suurin osa menee vientimarkkinoille.

Sovellus, joka generoi automaattisesti asennusohjeet asiakkaan tilauksen mukaan

Antti-Teollisuus Oy:llä oli pitkään koettu haasteena se, että erittäin modulaaristen viljakuivureiden asennusohjeet olivat yhteisiä saman mallin kaikille eri konfigurointivaihtoehdoille. Tämä aiheutti ongelmia, sillä ohjeet venyivät tarpeettoman pitkiksi ja saattoivat sisältää yli 30% sellaista ohjeistusta, joka ei liittynyt asiakkaan tilaamaan tuoteversioon. 

Mediasignal ratkaisi Antti-Teollisuuden haasteen kehittämällä sovelluksen, joka automaattisesti generoi toimituskohtaiset asennusohjeet ERP-järjestelmästä tuotavan toimituslistan perusteella.  

Tällä tavoin asennusohjeet räätälöidään sisältämään vain niiden moduulien ja komponenttien asennusohjeet, jotka ovat asiakkaalle toimitettu. Samaa generointilogiikka on laajennettu myös muille Antti-Teollisuuden tuotteille, kuten siiloille. Asennusohje voidaan generoida sekä suomeksi että englanniksi ja ohjeen osaluettelot ovat aina ajan tasalla, koska tuotetiedot haetaan ERP:stä. 

Sovelluksen toiminnallisuus perustuu ERP:stä haettavaan tuotedataan, jota täydennetään PIM:ssä muun muassa asennusohjedokumenteilla ja kuvilla. Mediasignal toimitti PIM-ratkaisun, joka sisälsi integraation ERP-järjestelmään, ja kehitti sovelluksen, jonka avulla generoidaan PDF-muotoiset asennusohjeet asiakkaiden tilausten perusteella.

Ratkaisu helpottaa Antti-Teollisuudella ohjeiden ylläpitoa merkittävästi ja nopeuttaa myös asiakkaiden asennusprosessia, kun ohjeet vastaavat yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeeseen.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy