Asiakas
Kesla

Kesla Oyj on kansainvälinen, menestyvä metsäteknologian moniosaaja, jolla on neljä tehdasta Suomessa ja myyntiä yli 35 maahan.

Lokalisoitu verkkopalvelukokonaisuus

Verkkopalvelu kokoaa Keslan tuotteet ominaisuuksineen seitsemälle kielelle lokalisoituna.

Palvelu sisältää mm. tuotekonfiguraattori-sovelluksen, jonka avulla asiakas pystyy kustomoimaan tarjouspyynnön tuote- ja ominaisuustasolla. Asiakkaan tekemät valinnat suodattavat varusteita ja tuotekomponentteja mallin mukaan ja näin tuotekokoonpano saadaan määriteltyä.

Verkkopalvelutoteutuksesta laajempaan palvelukehitykseen

Jälleenmyyjille parempaa palvelua globaalisti.

Keslan ja Mediasignalin yhteistyö lähti käyntiin verkkopalvelun kokonaistoteutuksella ja on laajentunut käsittämään myös extranet-palvelun sekä materiaalipankkiohjelmiston aineistojen jakelua varten.

Mediasignal on kehittämässä yhdessä Kesla Oyj:n kanssa extranet-palvelua, joka auttaa globaalin jälleenmyyjäverkoston entistä paremmassa palvelemisessa, tiedottamisessa ja takuuhuollon käsittelyssä. Projektin keskeisiin tavoitteisiin kuuluvat mm. yhtiön varaosajärjestelmän integrointi paremman asiakaspalvelun ja saumattoman tiedonkulun turvaamiseksi.

Kesla käyttää myös Mediasignalin Imagebank Independent -materiaalipankkia mainos- ja markkinointimateriaalien keskitettyyn hallintaan.

Ajantasaista sijoittajaviestintää

Keslan verkkopalvelulla on keskeinen rooli pörssiyhtiön sijoittajaviestinnän julkaisussa ja jakelussa.

Viestinnän roolin lisäksi verkkopalvelu on myös erittäin tärkeä globaali myyntikanava, sillä Keslan tuotteita viedään yli 35 maahan. Jälleenmyyjä-extranetin rooli nousee erityiseksi globaalin jälleenmyyjäverkoston palvelussa.

Digitaalista palveluvalikoimaa laajentaen tarpeiden mukaan

Keslan ja Mediasignalin kumppanuus on laajentunut vuosien mittaan tarpeiden kasvaessa. Mediasignal pystyy tarjoamaan erittäin laajan valikoiman digitaalisia palveluita räätälöitynä juuri siihen tarpeeseen, johon ratkaisua tarvitaan.

Yhteistyön saavutukset

1500+

konfiguraattorin tuotevariaatiota.

7

kieliversiota.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Senior Partner | Digital Business
Mediasignal Group