Monipuoliset sähköisen liiketoiminnan ratkaisut keskeisessä roolissa teollisuustukkukaupan toiminnan kehittämisessä

Asiakas
Dahl

Dahl on LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Dahl toimii yli 300 toimipisteessä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa. Yhtiö kuuluu osana kansainväliseen Saint-Gobain -konserniin.

Monipuolista kehitystä

Mediasignal on suunnitellut ja rakentanut Dahlille sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja, jotka kattavat hyvin monipuolisesti liiketoiminnan eri osa-alueita.

Tuotedatan integraatioilla lisäarvoa Dahlin sähköisiin palveluihin

Dahlin mittava yli 20 000 tuotenimikkeen valikoima on selattavissa kokonaisuudessaan Mediasignalin toteuttamilla verkkosivuilla. Tuotetiedon hallintaan on toteutettu kattavat integraatiot taustajärjestelmiin.

Ainestodistuspankki on Dahlin tarkoituksiin räätälöity kuvapankkiratkaisu. Keskitetty hallintaohjelmisto sisältää yli 170 000 dokumenttia. Ainestodistuspankkia käytetään pääasiallisena työvälineenä dokumenttien siirtoon, hallintaan ja jakamiseen. Tämän lisäksi asiakkaat pystyvät lukijarajapinnasta hakemaan dokumentteja myös itsenäisesti.

Asiakkaan palaute

” Mediasignal on toteuttanut erittäin joustavasti sivuston tuotetietokantoineen mittavalle, yli 20 000 tuotteen valikoimallemme. ”
– Sanna Salminen, Dahl

Toimittajaextranetillä tehoa hankintatoimeen

Toimittajaextranet tuo kaivattua apua toimitusketjun hallintaan liittyen. Toimittajien ja ostajien yhteinen työväline auttaa yli 20000 varastonimikkeen hintojen hallinnassa ja raportoinnissa.

Extranet on lanseerausvaiheessa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Group

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Industrial Oy

Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Communications Oy

Entrepreneur
Mediasignal Nordic AS