Asiakas
POK

Pirkanmaan Osuuskauppa on Pirkanmaan alueella toimiva S-ryhmään kuuluva osuuskauppa.

Poimi verkkokaupasta iloisempi mieli!

Kukittamo on täyden palvelun kukkakauppa Pirkanmaan alueella. Nyt Kukittamo tuo taidolla sidotut kimput ja asetelmat lähemmäs asiakkaita: Kukittamon kymmeniä tuotteita voi ostaa verkkokaupasta kotiinkuljetuksella tai vaihtoehtoisesti noutaen.

Tarkoin valittu kimppu tai asetelma on hieno tapa muistaa tärkeää ihmistä tai kaunistaa kotia käden käänteessä.

Kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen jäljillä

Loimme yhteistyössä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa asiakasrajapintaan verkkopalvelun sekä verkkokaupan hallinnointiin taustaliittymän. Palveluun integroitiin myös S-ryhmän oma verkkomaksamisen palvelu.

Kehityksen lähtökohtana oli erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttaminen, niin että verkkovierailu sekä -ostaminen jättävät asiakkaalle hyvän jälkimaun.

Sujuvampi elämä ja asiakkaan arjen helpottaminen

Palvelu mahdollistaa täysin uuden liiketoiminnan alueen Kukittamolle. Verkkokaupan tarkoituksena on kasvattaa myyntiä kannattavasti sekä lisätä Kukittamon tunnettuutta verkossa ja kivijalassa.

Vahvaa verkkokaupan osaamista

Verkkokaupan kehityksen keskiössä olivat asiakaskokemus, teknologinen kehitys ja liiketoiminnan kasvattaminen, joissa Mediasignalin osaamista arvostettiin.

S-ryhmän ja Mediasignalin pitkä yhteistyö ja Mediasignalin toimittamat tietojärjestelmät ja verkkopalveluratkaisut S-ryhmän liiketoimintayksiköille antavat palvelukehitykseen synergiaetuja, joista hyötyvät sekä asiakas että kumppani.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy