Asiakas
Meira Nova

Meira Nova Oy on 25-vuotias tukkukauppa, joka on erikoistunut palvelemaan ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja julkisen sektorin suurkeittiöitä. Meira Nova on osa S-ryhmää.

Kumppanuus alkoi verkkosivun uudistuksesta

Mediasignalin ja Meira Novan yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin Meira Nova etsi verkkopalvelunsa uudistamiseen kumppania. Mediasignal otti haasteen vastaan ja lähti kehittämään uutta palvelukokemusta Meira Novan nykyisille ja uusille asiakasryhmille.

Räväkkää ja erottuvaa ilmettä kaivattiin

Yhtenä uudistuksen lähtökohtana oli Meira Novan visuaalinen ilme. Vanha visuaalinen ilme oli tullut tiensä päähän. Verkkosivuston tavoitteena oli myös uusien asiakkaiden herättely ja liidien kerääminen.

Meira Nova oli ansiokkaasti käynyt oman väen kesken ideariihiä, joiden tuotoksista Mediasignalin suunnittelijoiden oli helppo nostaa esiin kokonaisuuksia, joissa nähtiin todellista uudistustarvetta.

Lisäksi oli ratkaisevaa, miten laaja 21 000 nimikkeen tuotevalikoima tuodaan esiin riittävällä tarkkuudella ilman, että tuoteyksiköitä nostetaan sivustolle.

Lopputuloksena Meira Novalle toteutettiin responsiivinen verkkosivusto, joka sai räväkän ja kilpailijoista erottuvan ilmeen. Tuotevalikoima tuotiin sivustolle tuoteryhmittäin ja valikoimasta korostettiin yksittäisiä pienempiä tuotekokonaisuuksia.

Uusi sähköinen asiakaspalvelu­kanava

Uudistunut verkkosivusto palvelee nyt aiempaa paremmin sekä vanhaa että uutta asiakaskuntaa. Yhteydenotto on helppoa ja asiakasta ohjataan hyvin vahvasti ottamaan yhteyttä.

Sivustolle liitettiin myös oma Chat-palvelu, joka palvelee asiakkaita arkisin 9-21. Chat-palvelu tuo asiakaspalvelun uudelle ulottuvuudelle, jolloin asiakkaan tarpeeseen todella halutaan vastata.

Asiakkaan palaute

” Yhteistyö Mediasignalin kanssa on sujunut mutkattomasti. Kaikki sopimamme on hoidettu täsmällisesti ja asioihin perehtyen. Pidämme mielellämme Mediasignalin kumppanina jatkossakin! ”
– Leena Honkaniemi, Meira Nova

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä