Asiakas
Himos

Himos on vuonna 1984 perustettu, hiihtoväen hyvin tuntema talviurheilukeskus ja perheyritys. Hissiliikevaihdoltaan Himos on Suomen 5. suurin, se on lisäksi palkittu Vuoden Hiihtokeskus -tittelillä 1995 ja 2001. Vakituisesti keskus työllistää 17 henkilöä ympäri vuoden, talven aikana laskettelijoita palvelee lisäksi noin 120 kausityöntekijää.

Nykyaikainen verkkosivukokonaisuus

Himos-talviurheilukeskukselle rakennettiin kattava verkkosivusto, joka palvelee monipuolisesti talviurheilun ja -liikunnan kävijäkuntaa.

Palvelun toiminnallisuuteen ja sujuvuuteen satsattiin myös teknisesti – taustalle toteutettiin mm. verkkokauppaintegraatio, jonka myötä kaupan tuotteet hintoineen näytetään sivustolla.

Rinneinformaatiota tukee alueen web-kamerat, joiden myötä sivustolle päivittyy automaattisesti uusimmat kuvat Himoksen rinteistä ja palvelupisteistä. Lisäksi laskettelijoita palvelee säädatasta koostettu Himoksen ylä- ja ala-asemien lämpötilojen näytöt.

Asiakaskokemukseen liittyen eri kohderyhmiä lähestytään kattavan uutiskirjejärjestelmän avulla.

”Palvelun toiminnallisuuteen ja sujuvuuteen satsattiin myös teknisesti – taustalle toteutettiin mm. verkkokauppaintegraatio, jonka myötä kaupan tuotteet hintoineen näytetään sivustolla”

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success