Asiakas
Enerke

Enerke on työskennellyt jo yli 60 vuoden ajan sähköverkkojen parissa, niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Enerken sähkönjakelun kaikki osa-alueet kattava ja käytännön kautta karttunut kokemus tarjoaa erityiset valmiudet niin sähköyhtiöiden, julkisen sektorin, teollisuuslaitosten kuin yritystenkin sähkönjakelutarpeiden ratkaisemiselle.

Loppuasiakkaan parempaan palveluun tähtäävä liiketoimintasovellus

Toiminta-ajatuksen mukaisesti Enerke Oy:n tavoitteisiin kuuluu tarjota asiakkailleen lisäarvoa liiketoimintaan. Työn laadukas dokumentointi ja koko elinkaaren hallintaan tähtäävä toteutus olivat selkeitä lähtökohtia uudelle digitaalisen liiketoiminnan ratkaisulle.

Työmaan kuvat kartalle – dokumentointi ja perehdytys kuntoon

Järjestelmän vaatimusmäärittelyssä keskeisiksi asioiksi tunnistettiin helppokäyttöinen mobiilisovellus työmaakohteiden kuvaukseen, kuvien saamiseen karttasovellukseen, tarkan sijaintitiedon jakamiseen ja projektihallintatietojen ketterään käsittelyyn.

Mobiilisovelluksella laatua maastotyöskentelyyn

Erityisenä vaatimuksena oli mm. käyttöliittymän helppokäyttöisyys vaativissa maastoissa ja perehdytystilanteissa työmaakohteisiin. Loppuasiakkaalle projektikohteen laadukas dokumentointi kuvin tuo lisäarvoa pitkälle tulevaisuuteen ja auttaa koko elinkaaren hallinnassa.

Huolellinen dokumentointi todentaa edelleen Enerken työn laadun maan alle jäävissä työsuoritteissa ja usein etäisissä maastokohteissa.

Uudeksi Mape-järjestelmäksi Enerkellä nimetyn sovelluksen pilotointi lähti liikkeelle kesällä 2019. Käyttökokemukset ovat olleet lupaavia ja liiketoimintasovellus antaa lisäarvoa asiakaspalveluun ja laadun parantamiseen sekä erinomaiset lähtökohdat jatkokehitykseen.

Palvelun pohjana oli Mediasignalin materiaalipankki ja siihen kehitetty mobiilisovellus. Investointipäätöksen tekemistä helpotti oleellisesti Mediasignalin rakennusalaan liittyvän liiketoiminnan ymmärrys ja korkea teknologiaosaaminen alkaen palvelun suunnittelusta ja vaatimusmäärittelystä. Enerkelle toteutettu sovellus luo myös pohjaa rakennusteollisuuteen laajemmin suunnatulle Mediasignal Avainia -tuotemoduulien kehitystyölle.
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Group

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Industrial Oy

Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Communications Oy

Entrepreneur
Mediasignal Nordic AS