Asiakas
Huhtahyvät

Huhtahyvät valmistaa suomalaisten ruokapöytään kuuluvia tuttuja tuotteita kuten meetvursteja, makkaroita, kinkkuja ja gourmet-salaatteja. Vuonna 2015 Huhtahyvät Oy työllisti 55 henkilöä ja sen liikevaihto oli 19,0 milj. euroa. Laadukkaat ja sertifioidut Huhtahyvät-tuotteet tunnistaa sinisestä kruunu-tunnuksesta.

Verkkosivusto ja brändiuudistus

Huhtahyvien ja Mediasignalin yhteistyö alkoi, kun Huhtahyvät etsi kumppania toteuttamaan verkkosivustonsa uudistusta. Sivusto uudistettiin osana Huhtahyvien mittavaa brändiuudistusta, josta vastasi Porkka & Kuutsa Oy.

Sertifioitua elintarvikevalmistusta

Puhtaat raaka-aineet, maukkaat reseptit ja modernit valmistusmenetelmät takaavat Huhtahyvien tuotteiden laadun ja aitouden. Tämä lupaus tuotiin myös vahvasti verkkosivujen kerrontaan.

Sivustolta löytyy Huhtahyvien tuotevalikoima, valmistuksen ydinperiaatteet sekä yritystiedot. Verkkopalvelu sisältää myös kuvapankin, jonka kautta voi ladata painolaatuisia tuotekuvia.

Mediasignal suunnitteli huhtahyvat.fi sivuston käyttöliittymän sekä ulkoasun ja toteutti teknisen toteutuksen kokonaisuudessaan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy