Kirjoittaja
Kategoria
Tiedotteet
Julkaistu
11.10.2022

Akeneo PIMiin integroituva ImageBank-mediapankki tuo digitaalisten resurssien hallinnan uudelle tasolle

Olemme yhdistäneet Akeneo PIMin ja ImageBank-mediapankin toisiinsa tuoden tuotekokemuksen hallintaan merkittäviä etuja. Akeneo PIM + ImageBank (DAM) kombinaatiolla saadaan tuotetiedonhallinnasta kaikki hyöty irti.

ImageBank-mediapankista voidaan integraation avulla julkaista haluttuja tiedostoja (kuvat, videot, muut tiedostot) suoraan Akeneo PIMiin tuotteille, kategorioille tai tuoteryhmille. Myös kuvakokoelmia voidaan julkaista Akeneoon yhden attribuutin alle, esimerkkinä käyttökohdekuvat.

Integraatio on toteutettu toimimaan sekä Akeneon Open Source Community Edition:ssa että Enterprise Edition:ssa, ja se vastaa suoraan Akeneo-käyttäjien toiveeseen monipuolisemmasta tavasta hallita assetteja.


Kuva: Määritä ImageBankissa tiedostolle julkaisukanavan tiedot: mihin Akeneossa tiedosto halutaan julkaista. Tiedosto nousee esille Akeneoon määritetylle tuotteelle.


Digitaaliset resurssit ovat kriittiinen osa tuotekokemuksen hallinnassa

Digital Asset Management (DAM) ja Product Information Management (PIM) -järjestelmät ovat työkaluja, joita käytetään suuren mittakaavan digitaalisen omaisuuden tallentamiseen ja tuotetiedon hallintaan. Vaikka on totta, että järjestelmillä on tiettyjä yhtäläisyyksiä, ovat ne kuitenkin suunniteltu täysin eri tarkoituksiin ja niillä on erityisiä ominaisuuksia aiottuun käyttöön.

Yhdistämällä molempien järjestelmien parhaat puolet saadaan ne täydentämään toinen toisiaan.

Hyödyt laajentuvat DAMin hyötyihin – käytössä lisäksi kokonaisvaltainen mediapankki

ImageBank ei suinkaan ole tarkoitettu pelkästään PIMin assettien hallintaan vaan on ensisijaisesti täysiverinen aineistopankki. Mediapankissa voit tallentaa, hallinnoida ja jakaa ketterästi organisaatioiden digitaalisia aineistoja henkilöstölle ja kaikille sidosryhmille. Palvelu on pilvipohjainen selaimessa toimiva ohjelmisto ja sen sisältö voidaan räätälöidä yrityksen tarpeeseen sopivaksi.

Ratkaisua voidaan käyttää useissa eri tarkoituksissa kuten tuote- tai yrityskuvien jakelualustana, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, organisaation tiedostopankkina tai graafisen tuotannon arkistona.

Tuotetiedonhallinnan asiantuntijuutta laajemmassa mittakaavassa

Olemme PIM-asiantuntija ja toimitamme Akeneo PIMiä asiakkaidemme tuotetiedon hallintaan. Lisäksi teemme monipuolisia toteutuksia tuotekokemuksen suunnittelussa ja parantamisessa eri julkaisukanaviin.

ImageBank-mediapankki on oma ohjelmistotuotteemme, jota olemme kehittäneet jo 20 vuotta. Vuonna 2021 julkaisimme täysin uuden version ImageBank X:n, jota olemme integroineet useisiin muihinkin järjestelmiin.

Kysy lisää:
Integraatiot, Akeneo PIM ja ImageBank-mediapankki: mediasignal.fi/yhteys/Varaa maksuton Teams-palaveri – keskustellaan tarpeestanne.