Asiakas
Kuntien Tiera Oy

Tiera on yli 300 kuntatoimijan omistama valtakunnallinen kehitysyhtiö, joka yhtenäistää ja kehittää kuntaorganisaatioiden prosesseja, tietojärjestelmiä ja toimintatapoja sekä tuottaa toiminnan kautta asiakkailleen vaikuttavuushyötyjä.

Parasta palvelua ja uuden brändi-ilmeen mukaista viestintää

Mediasignal suunnitteli ja tuotti Tieran kanssa yhteistyössä Parasta palvelua –hankkeelle markkinoinnin ja viestinnän materiaalia kattaen mm. logon, verkkosivuston, esitteen, rollupit ja copywritertyön.

Vuoden 2019 brändiuudistuksen yhteydessä Tiera uudisti myös visuaalista kerrontaansa, joka näkyy brändbook-ohjeiston mukaisesti tuotetuissa markkinoinnin ja viestinnän materiaaleissa.

Tavoitteena tasa-arvoiset palvelut

Parasta palvelua on syntynyt kuntatoimijoiden selkeästä tarpeesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon totutut toimintamallit eivät enää vastaa muuttuneen maailman vaatimuksia. Kuntien rooli muuttuu nopeassa tahdissa ja samalla hyvinvointipalvelut kokonaisuudessaan ovat murrosvaiheessa.

Parasta palvelua -hankkeessa Espoo, Kouvola, Oulu, Tampere ja Turku kehittivät uudenlaisen hyvinvointipalvelujen toimintaympäristön. Nyt edelläkävijät haluavat tarjota valmiin valtakunnallisen ratkaisun myös muiden käyttöön.

Parastapalvelua.fi kokoaa yhteen palvelun hyödyt

Verkkosivustolle on kerätty palvelun hyödyt eri käyttäjäroolien näkökulmasta, videoita sekä ohjeita palvelun käyttöönotosta. Sivustolle päivitetään käyttäjätilastoja, käyttöönottosuunnitelmia, uusia toiminnallisuuksia sekä muuta ajankohtaista tietoa järjestelmään liittyen.

Yhtenäinen ilme markkinointiin

Mediasignal ja Kuntien Tiera toteuttivat yhteistyössä markkinointimateriaalit hankkeelle. Materiaalit toteutettiin niin palvelujärjestäjän, palvelun käyttäjän kuin palveluntuottajankin näkökulmasta – hyödyt ovat jokaiselle käyttäjäryhmälle merkittävät.

Parasta palvelua logo, värimaailma ja visuaalinen ilme suunniteltiin hankkeen kehitysvaiheen aineistojen pohjalta raikastaen ne uuteen muotoon.

Hankkeen esite toteutettiin kokonaisuudessaan ja tapahtumiin suunniteltiin rollup-sarja.

Digitalisaation kautta tunnistettuja tulevaisuuden teemoja, joissa on suuri vaikuttavuuspotentiaali

Yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa Tiera auttaa kuntatoimijoita asiantuntijuuden kehittämisessä ja muutoksen johtamisessa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Director | Client Solutions | Business Design and Communications