Asiakas
SEY Suomen eläinsuojelu

SEY Suomen eläinsuojelu on joka puolella Suomea toimivien eläinsuojeluyhdistysten valtakunnallinen liitto, Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEY tekee työtä eläinten puolesta n. 40 jäsenyhdistyksen, 75 eläinsuojeluneuvojan ja 1 000 muun vapaaehtoisen voimin.

Uutisia, reportaaseja ja analyyseja uudella ilmeellä

Eläinten ystävä on eläinsuojelun erikoisaikakauslehti, joka nostaa eläinsuojeluaiheita yhteiskunnalliseen keskusteluun. Eläinten ystävän jutut kattavat eläinsuojelun koko kirjon ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Eläinten ystävän verkkolehti eläintenystävä.fi avattiin vuonna 2016. Mediasignal uudisti verkkolehden kokonaisuudessaan ja se päivitettiin vastaamaan SEY:n nykyisiä tarpeita. Visuaalisesta suunnittelusta vastasi SEY.

Verkkolehden uudistuksen myötä SEY:n on mahdollista luoda helposti muunneltavia visuaalisia uutisjulkaisuja sekä sisällyttää advertoaaleja uutisvirtaan. Verkkolehden yhteyteen luotiin listaus luetuimmista uutisista, sekä mahdollisuus ylläpitäjille nostaa tietyt artikkelit näkyviin osaksi Suosittelemme -osiota. Sivusto osaa ehdottaa lukijalle uutta luettavaa sen hetkisen artikkelin luvun yhteydessä. Verkkolehdestä voi lukea myös muun muassa eläintarinoita ja kirja-arvioita.

Verkkolehti yhdistettiin samaan WordPress -kokonaisuuteen SEY:n pääsivun sekä jäsensivujen kanssa. Yhdistämisen myötä käyttäjähallinta sekä sivuston ja SEO:n ylläpito helpottuivat. Sivuston ylläpito on julkaisualustan vaihdon myötä nyt samanlaista kaikkialla.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success