Asiakas
Molok

Molok Oy on Syväkeräys®-menetelmän keksijä ja kehittäjä. Yli 25 toimintavuotensa aikana Molok on laajentunut kansainväliseksi yritykseksi, jonka tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa. Ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Tuotteita on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä yli 140 000 yksikköä.

Verkkoviestinnän uudistaminen

Mediasignalin ja Molokin yhteistyöstarttasi pohdinnasta, jossa verkkoviestinnän rooli todettiin jääneen suppeaksi kaivaten uudistumista ja nykyaikaista otetta – vanhan rakenteen ei koettu enää kuvastavan tarpeeksi hyvin menestyvän ympäristöteknologian markkinajohtajan imagoa ja kattavaa tuotetarjontaa.

Verkkopalvelu tukemaan tuotetietoa

Mediasignal suunnitteli Molok Oy:lle verkkopalveluratkaisun, jonka lähtökohtana oli brändi-ilmeen kirkastamisen lisäksi mm. tuotetiedon helppo löydettävyys. Tavoitteena niin ikään oli, että sivuston visuaalinen ilme ja sisältökokonaisuus avautuisivat uudella tavalla niin kansainvälisille kuin paikallisille kohderyhmille.

Ratkaisu sisältää paljon toimintaa tukevia osioita, kuten esimerkiksi kattavan tuoteperhekuvauksen, jäteratkaisussa opastavan jäteapurin sekä suodatuksella toimivan referenssigallerian. Myös suunnittelijoille ja rakennuttajille on kohdennettu oma tieto-osio.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success