WordPress-sivusto yritykselle

Yrityksesi liiketoimintaa vauhdittavat WordPress-kotisivut.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka etuja ovat helppokäyttöisyys, keveys ja suuri määrä valmiita lisäosia. Jo yli kolmannes maailman sivustoista pyöriikin WordPress-alustalla. WordPress perustuu myös avoimeen lähdekoodiin ja ilmaiseen lisenssiin.

WordPress-sivuston sisällön hallinta ja muokkaaminen on asiakkaalle helppoa. WordPressiä ei turhaan kutsuta markkinoiden helppokäyttöisimmäksi julkaisujärjestelmäksi ja se onkin suunniteltu alunperin sisällöntuottajia ajatellen blogien luomiseen ja ylläpitoon. Kirjoittaminen ja tekstin editointi on WordPressiä yksinkertaista ja helppoa.

Mediasignal on erikoistunut vaativiin WordPress-verkkopalvelutoteutuksiin, joihin liittyvät usein esimerkiksi integraatiot, intranet, extranet, tuotetietokanta, verkkokauppa, varausjärjestelmä tai muut liiketoiminnan sovellukset.

Olemme toteuttaneet lukuisia WordPress-sivustoja asiakkaillemme, joihin voit tarkemmin tutustua referensseistämme. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä uusi verkkopalveluprojektisi.

Verkkosivut ja verkkokauppa saman katon alla

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka monipuoliset ominaisuudet ja lukemattomat lisäosat mahdollistavat kustannustehokkaan ja ketterän sivustokehityksen.

WooCommerce on WordPressin lisäosa ja maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. WordPress ja WooCommerce perustuvat avoimeen lähdekoodiin, mikä tekee sivujen muokkaamisesta ja sisällönsyötöstä vaivatonta.

WordPress ja WooCommerce toimivat saumattomasti yhdessä. Ne mahdollistavat sisältösivujen, blogin ja verkkokaupan liittämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin saadaan käyttöön ominaisuuksia, joiden ylläpitäminen muilla julkaisujärjestelmillä on monimutkaista ja aikaa vievää. WooCommercen avulla verkkokauppasi ulkoasu voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Näyttävä graafinen ilme ja optimoitu käyttökokemus varmistavat, että verkkokauppa erottuu kilpailijoista ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Case HW-Company

HW-Companyn verkkopalvelukokonaisuus toteutettiin WordPressillä ja WooCommerce -verkkokauppa-alustalla. Verkkokauppatoteutuksessa suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa HW-Companyn toimialaan ja liiketoimintaan sopivat toiminnallisuudet.

Toteuttamamme ratkaisu mahdollistaa jatkokehityksenä integraatiot maksupalveluihin sekä taustajärjestelmiin kuten ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Lue lisää referenssistä

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää