Asiakas
HW-Company

Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan ja myy kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun-, ulkoiluun, metsästykseen ja ampumaurheiluun. Maahantuontiliiketoiminnan lisäksi HW-Company on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen yritysvaatekonsepteihin ja liikelahjoihin.

Kolmen sivuston kokonaisuus tukkukauppa- ja liikelahjamyyntiin

HW-Companyn verkkopalvelukokonaisuus sisältää kansainvälisesti tunnettujen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden ja tuotemerkkien markkinointisivuston, metsästyksen ja urheiluammunnan tuotesivuston sekä yritysten ja yhteisöjen liikelahjaverkkokaupan.

www.hw-company.fi
www.hw-company.fi/hunting-shooting
www.hw-company.fi/brand-profile

Tehokasta teknologiaa modulaarisilla ratkaisuilla

Verkkopalveluiden suunnittelussa huomioitiin yhdenmukaisuus kolmen eri sivuston välillä. Modulaarisiksi luodut sivupohjat mahdollistavat nopeat muutokset ja verkkopalvelun komponenttien hyödyntämisen sivustojen välillä.

Verkkopalvelut kehitettiin WordPress-alustalle.

Liikelahjasivuston tarjouspyyntö ja ostomahdollisuudet kehitettiin WooCommerce verkkokauppa-alustalla. Suoraan sivustolta käyttäjät voivat viedä tuotteita tarjouskoriin ja tehdä tuotteista tarjouspyynnön HW-Companylle. Sivustolle kirjautuneet asiakkaat voivat tehdä suoraan tilauksia ja hankkia tuotteita myös omilla painatuksillaan.

Sivustoille integroitiin myös jälleenmyyjätietoja, joita sivustolla voi suodattaa esim. paikkakunnan, tuotemerkin tai myymälän nimen mukaan.

WordPress-kehittäminen ja verkkokaupat Mediasignalin vahvuutena

Sisällönhallintajärjestelmäksi valittiin WordPress ja tuotesivustojen taustalle WooCommerce. Verkkokauppatoteutuksessa suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa HW-Companyn toimialaan ja liiketoimintaan sopivat toiminnallisuudet.

Toteuttamamme ratkaisu mahdollistaa jatkokehityksenä integraatiot maksupalveluihin sekä taustajärjestelmiin kuten ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Uusi brändi-ilme tuo nostetta kaupankäyntiin

HW-Companyn sivusto kokonaisuuden pääasiallinen tavoite oli kohentaa HW-Companyn brändiä, parantaa käytettävyyttä ja saada sivustojen käyttäjille kokonaisvaltainen kuva HW-Companyn toiminnasta ympäri Suomea ja muuta maailmaa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy