Kirjoittaja
Joni Heinonen
Kategoria
Tiedotteet
Julkaistu
10.11.2021

ImageBank Independent on suomalainen ohjelmistotuote, jota on kehitetty jo 20 vuoden ajan. Sovellus on Mediasignal Groupin omistama ja kehittämä.

Olemme julkaisseet mediapankkisovelluksen uuden version ImageBank Independent X, joka on käyttöliittymältään täysin uudistunut, moderni ja vieläkin käyttäjäystävällisempi kuin aiemmat versionsa.

Mediapankissa voit tallentaa, hallinnoida ja jakaa ketterästi yrityksesi digitaalisia aineistoja. Palvelu on pilvipohjainen selaimessasi toimiva ohjelmisto ja sen sisältö voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeeseen sopivaksi.

Uutena ominaisuutena ImageBank Independent X sisältää mm. uudenlaisen, järeämmän kuvaeditorin, jolla voit käsitellä kuvia, muuttaa väriavaruuksia, tehdä rajauksia tai pienentää kuvia tai resoluutiota.

Ohjelmistotuotteen roadmapilla on useita täysin uusia ominaisuuksia, joita lähdetään kehityssuunnitelman mukaisesti toteuttamaan.

Tutustu uuteen versioon ja tilaa ilmainen demoesittely: imagebank.fi


Mediasignal on rakentanut digitaalisia asiakaskokemuksia jo vuodesta 1996 ja on kokonaisvaltainen digitaalisen liiketoiminnan kumppani.Varaa maksuton Teams-palaveri – keskustellaan tarpeestanne.