Signea Intranet+

Toiveidesi intranet.

Signea Intranet+ yhdistää hajallaan olevan organisaation työskentelemään yhdessä. Digitaalinen työpäivä ei kuulu enää vain johdolle ja hallinnolle, vaan kaikki työntekijät otetaan mukaan viestimään, keskustelemaan ja ideoimaan.

Signea yhdistää viestinnällisen ja sosiaalisen intranetin, dokumentinhallinnan ja digitaalisen tiimityön. Perustoiminnallisuudet on paketoitu valmiiksi ja muokataan kunkin asiakasorganisaation tarpeisiin nopealla projektilla.

Signea pohjautuu avoimen lähdekoodin teknologioihin. Käyttäjäkohtaisia lisenssimaksuja ei tule. Signea toimii kaikilla päätelaitteilla.

Signean peruspaketilla pääsee jo pitkälle, mutta se sopii myös asiakaskohtaisesti räätälöitävän ratkaisun pohjaksi. Mediasignalin ohjelmistokehityskokemus auttaa liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa ja toteutuksessa samaan Signea-ympäristöön – omille palvelimille tai pilveen.

Intranetin käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa. Olemmekin tehneet tylsät tekniset työt puolestasi ja voit keskittyä olennaiseen: sisällöntuotantoon ja työskentelykulttuurin muutoksen tukemiseen. Autamme sinua onnistumaan tässäkin. Vuosien kokemuksemme jakaminen digitaalisen viestinnän ja työskentelyn ratkaisuista on olennainen osa Signea-pakettia.

Kaikki ominaisuudet yhdessä paketissa

Signea Intranet+ on viestinnällinen intranet ja dokumentinhallinta yhdessä paketissa ja se sisältää kaikki digitaalisen työympäristön ominaisuudet.

Tutustu lisää palveluun Signean verkkosivuilta.

Lue lisää
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy