Web-analytiikka

Verkkopalvelun menestyminen nopeatempoisessa maailmassa vaatii jatkuvaa kehittämistä.

Analytiikkapalveluilla varmistetaan, että verkkopalvelu tavoittaa oikeat kohderyhmät, sisältö on relevanttia ja että sivuston kehityspanokset kohdennetaan fiksusti.

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) ja hakukonemarkkinoinnilla (SEM) voidaan parantaa sivuston löydettävyyttä hakukoneissa. Näkyvyyden kehittäminen vaatii taustatiedon keräämistä ja jäsentämistä ymmärrettävään ja visuaaliseen muotoon, jossa apuna voidaan käyttää analytiikan työkaluja, kuten Google Analyticsia ja räätälöityjä Google Data Studio -dashboardeja.

Web-analytiikka on ohjauksen ja optimoinnin yhdistelmä, jonka perustana on aina data. Jotta sivustosi voi menestyä, selvitämme ketkä siellä vierailevat, sekä minkä ikäisiä, maalaisia ja kielisiä he ovat. Näin kohdennamme sisältösi vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden tarpeita. Lisäksi selvitämme, miten he löytävät sivustosi ja mitä he tekevät sivustollasi vieraillessaan.

Räätälöity dashboard yrityksille

Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä Google Data Studio -dashboardeja. Google Data Studio on dashboard- ja visualisointityökalu, jolla voidaan luoda organisaatiolle räätälöityjä reaaliaikaisia dashboard-näkymiä. Data Studioon voi tuoda dataa useasta järjestelmästä, mutta parhaiten Google Data Studio sopii esimerkiksi verkkopalvelujen raportointiin.

Dashboardiin voidaan tuoda dataa Google Analyticsistä ja monista muista datalähteistä (esim. Google Ads, Google Sheets, YouTube, Search Console). Dashboardia voi myös reaaliajassa seurata kätevästi suoraan jaettavan linkin kautta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä räätälöityjä Google Data Studio -dashboardeja eri kokoisille organisaatioille eri tarpeisiin.

Kysy lisää

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää