Verkkokaupat

Uudistamme liiketoimintaasi suunnittelemalla asiakaskokemuksen, joka vahvista brändiäsi ja vauhdittaa myyntiäsi. Verkkokaupoissa suosimme WordPress + Woo Commerce järjestelmiä.

Verkkokaupat ovat paljon enemmän kuin tuotteiden ja palveluiden myyntikanava. Ne luovat ja uudistavat brändejä ja määrittävät yrityksen olemusta digitaalisessa toimintaympäristössä. Mediasignal suunnittelee ja toteuttaa verkkokaupparatkaisuja kuluttaja- ja B2B -asiakaskohderyhmille.

Suunnitteluprosessimme varmistaa timanttisen käyttäjäkokemuksen, joka muodostuu visuaalisen ilmeen, selkeän tuotteiden selailun ja ostoprosessin lisäksi suorituskykyisestä taustajärjestelmästä tuotetietoineen ja integrointeineen. Hyvä verkkokauppa vauhdittaa myyntiä. Hyvä käyttökokemus sitouttaa asiakkaat palveluun.

Räätälöidään verkkokauppasi

Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnot sekä integroimme tarvittavat maksupalvelut ja taustajärjestelmät, joita ovat esimerkiksi ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Sähköistä kaupankäyntiä voidaan tehdä myös rajatulle kohderyhmälle luomalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä extranetiin.

Kysy lisää

Verkkosivut ja verkkokauppa saman katon alla

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka monipuoliset ominaisuudet ja lukemattomat lisäosat mahdollistavat kustannustehokkaan ja ketterän sivustokehityksen.

WooCommerce on WordPressin lisäosa ja maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. WordPress ja WooCommerce perustuvat avoimeen lähdekoodiin, mikä tekee sivujen muokkaamisesta ja sisällönsyötöstä vaivatonta.

WordPress ja WooCommerce toimivat saumattomasti yhdessä. Ne mahdollistavat sisältösivujen, blogin ja verkkokaupan liittämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin saadaan käyttöön ominaisuuksia, joiden ylläpitäminen muilla julkaisujärjestelmillä on monimutkaista ja aikaa vievää. WooCommercen avulla verkkokauppasi ulkoasu voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Näyttävä graafinen ilme ja optimoitu käyttökokemus varmistavat, että verkkokauppa erottuu kilpailijoista ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää