Signea Intranet+

Toiveidesi intranet - tehostaa ja yhdenmukaistaa yritystoimintaa.

Signea Intranet+ yhdistää organisaation työskentelemään yhdessä. Digitaalinen työpäivä ei kuulu enää vain johdolle ja hallinnolle, vaan kaikki työntekijät otetaan mukaan viestimään, keskustelemaan ja ideoimaan.

Signea Intranet+ on viestinnällinen intranet yrityksen sisäisen tiedon säilytykseen ja tiedottamiseen työyhteisölle.

Perustoiminnallisuudet on paketoitu valmiiksi ja muokataan kunkin asiakasorganisaation tarpeisiin nopealla projektilla.

Signea pohjautuu avoimen lähdekoodin teknologioihin. Käyttäjäkohtaisia lisenssimaksuja ei tule. Signea toimii kaikilla päätelaitteilla.

Signean peruspaketilla pääsee jo pitkälle, mutta se sopii myös asiakaskohtaisesti räätälöitävän ratkaisun pohjaksi. Mediasignalin ohjelmistokehityskokemus auttaa liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa ja toteutuksessa samaan Signea-ympäristöön – omille palvelimille tai pilveen.

Intranetin käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa. Me olemme tehneet tekniset työt puolestasi ja voit keskittyä olennaiseen: sisällöntuotantoon ja työskentelykulttuurin muutoksen tukemiseen. Autamme sinua onnistumaan tässäkin.

Vuosien kokemuksemme jakaminen digitaalisen viestinnän ja työskentelyn ratkaisuista on olennainen osa Signea-pakettia.

Varaa ilmainen demo

Tutustu lisää palveluun Signean verkkosivuilta www.signea.fi ja varaa ilmainen demo! Pidämme mielellämme Teams-tuote-esittelyn ja keskustellaan yhdessä tarpeestanne ja siitä, miten Signea Intranet+ voisi sen ratkaista.

Tutustu palveluun
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy