Referenssipankki yritykselle

Yrityksen referenssiaineisto järjestykseen, ajan tasalle ja helposti saataville

Sovellus, joka varastoi tietoja toimittamistanne asiakasratkaisuista

Referenssipankin käyttö on nopeaa ja helppoa ajasta tai paikasta riippumatta. Ratkaisumme ei vaadi asennusta työasemalle ja on siksi helppo ottaa käyttöön missä päin maailmaa tahansa.

Kun ajan tasalla oleva referenssiaineisto on koko organisaation käytössä, varmistetaan että tieto kaikista toteutetuista asiakasratkaisuista on saatavilla esimerkiksi uusia tarjouksia laadittaessa.

Syötä referenssitiedot järjestelmään

Käyttöönottoprojektissa määritellään referenssipohjan tietokentät tarpeidenne mukaisesti. Sen jälkeen referenssejä voi alkaa syöttää järjestelmään teille räätälöityihin tietokenttiin. Kun tekstit ja kuvat on kerran syötetty, löytyvät ne pankista ja ovat hyödynnettävissä kaikkien käyttäjien kesken.

Hae sopivaa referenssiä

Etusivun listausnäkymässä on helppo hakea tietoa asiakasratkaisuista millä tahansa referenssiin liittyvällä sisällöllä esimerkiksi projektiin liittyneellä tuotteella, toimitussisällöllä, projektiryhmän jäsenen nimellä jne.

Erilaiset näyttöpohjat mahdollisia

Tietokenttien lisäksi voidaan määritellä näyttöpohjia, joilla voidaan rajoittaa mitä tietokenttiä ruudulla näytetään.

Näyttöpohja-ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi esittelytilanteissa, joissa halutaan rajata pois näkymästä vain sisäiseen käyttöön tarkoitetut tiedot, kuten esimerkiksi projektin budjetti.

Referenssien generointi tarjouksen liitteeksi

Referenssipankista tallennat helposti referenssit PDF-dokumenteiksi esimerkiksi tarjouksen liitteeksi. PDF-taittopohjille voidaan määritellä yrityksesi ilmeen mukainen ulkoasu. Useita taittopohjavaihtoehtoja käytettäessä voidaan luoda dokumentteja eri laajuisilla tiedoilla.

Referenssipankissa on API-rajapinta, jonka avulla referenssitietoja voidaan viedä integraation kautta muihin järjestelmiin, esimerkiksi verkkosivuilla julkaisua varten.

Varaa ilmainen demo

Pidämme mielellämme Teams-tuote-esittelyn ja keskustellaan yhdessä tarpeestanne ja siitä, miten Referenssipankki voisi sen ratkaista.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy