Prototyyppaus

Interaktiivinen prototyyppi simuloi käyttökokemusta.

Onko yritykselläsi sovellusideoita, joita olisi hyvä testata mallintamalla? Vai onko idea vasta ajatustasolla ja sitä voitaisiin hahmotella ensin rautalankamallein ja sitten prototyypillä? Parempaa käyttökokemusta (UX, User Experience) voidaan tuoda myös vanhaan, jo olemassa olevaan käyttöliittymään ja mallintaa ideat ja interaktiot prototyypin avulla.

Suunnittelemme erilaisiin sovelluksiin käyttöliittymiä ja testaamme niiden toimivuutta ja käytettävyyttä prototyypin avulla. Prototyypillä voidaan mallintaa käyttäjän polkuja, toteuttaa siirtymiä ja animaatioita sekä määrittää interaktioita erilaisille syötteille. Prototyyppi ei toteuta sovellusta teknisesti, vaan mallintaa kuvien avulla sen toimivuutta.

Idean testaus ja iteraatiokierrokset prototyypin avulla ilman koodausta

Prototyyppi on selaimessa toimiva klikkailtava ja interaktiivinen malli, jota voit jakaa sidosryhmille ja asiakkaille tai omalle yhteisölle testattavaksi ja kommenttikierroksille.

Prototyypistä on paljon hyötyä, jos idea päätetään toteuttaa myöhemmin. Kaikki mallit ja suunnittelutiedot ja niihin liittyvät resurssit ovat suoraan ladattavissa kehittäjien käyttöön.

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää