Palvelumuotoilu

Jalostamme palvelustasi toimivamman tai muotoilemme kokonaan uuden.

Mediasignalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asiakaslähtöisestä palvelumuotoilutyöstä. Suunnitteluprosessissamme yhdistyy liiketoimintaprosessien ja kehitystarpeen ymmärrys.

Kartoitamme nykyiset palvelut ja jalostamme niistä entistä toimivampia. Uusien palveluiden suunnittelussa ovat keskiössä ihmiset ja heidän käyttäytymisensä.

UX/UI suunnittelu

Hyvä käyttäjäkokemus muodostuu loppukäyttäjän ymmärtämisestä ja rakennettavan palvelun vastaavuudesta käyttäjän toiveisiin.

UX-suunnittelu määrittää palvelun kokonaisvaltaisen kokemuksen ja UI-suunnittelu miltä se näyttää ja kuinka se toimii. Toimiva UX-kokonaisuus on saumattoman suunnitteluyhteistyön lopputulos.

Käyttäjäkokemus huomioidaan kaikissa toteuttamissamme ratkaisuissa verkkopalveluista räätälöityyn ohjelmistokehitykseen ja valmistuotteisiin.

Lue lisää

Tehdään visiostasi totta.

Mediasignalilaiset keskustelevat mielellään kanssasi. Pienestäkin ideasta voi kasvaa liiketoimintaasi kiihdyttävä innovaatio. Meidän kanssa pääset helposti liikkeelle ja tuloksia syntyy nopeasti. Ota yhteyttä ja haasta meidät.

Puhutaan lisää