Online-asiakaspalvelut ja varausjärjestelmät

Palvelukokemuksen luominen digitaalisessa toimintaympäristössä on usein ratkaisevaa menestyksen kannalta.

Toimivat asiakaspalvelusovellukset ja varausjärjestelmät tekevät yrityksen päivittäisestä arjesta helpompaa ja lisäävät liiketoiminnan kannattavuutta samalla kun niiden kautta voi palvella asiakkaita entistä paremmin.

Kehitämme online-asiakaspalveluita ja varausjärjestelmiä yritysten tarpeiden ja yhdessä laadittujen vaatimusmäärittelyiden mukaan kokonaisratkaisuna aina suunnittelusta valmiin palvelun lanseeraukseen.

Järjestelmiä voidaan kehittää suurten konsernien tai keskusvaraamojen tarpeisiin ja toisaalta myös pienempien yritysten pienempiin budjetteihin ja asiakasvirtoihin soveltuviksi.

Palvelut ovat liitettävissä ja integroitavissa taustajärjestelmiin, jolloin niiden kautta tehtävät varaukset ja myynnit voidaan koota järkevästi yhteen myös muut järjestelmät huomioiden.

Esimerkkejä online-asiakaspalveluista

Online-asiakaspalveluja voivat olla jälleenmyyjä-extranet, erilaiset sopimus- ja tarjousportaalit, oman asiakkuudenhallintapalvelut, energiankulutuksen seurantapalvelut, reaaliaikaiset tilaussivustot ja varauspalvelut, vertaisvuokrauspalvelut – you name it!

Suunnittelemme ja toteutamme online-palvelusi tehokkaaksi automatisoiduksi kokonaisuudeksi, joka palvelee sekä yrityksesi että asiakkaittesi näkökulmaa.