Ketterä tiimi toteutukseen ja jatkokehitykseen

Huippuluokan lopputulos ketterän tiimin avulla.

Meidän unelmatiimimme muodostavat asiakkaan product owner, Mediasignalin palvelumuotoilija, AD, seniorikehittäjä ja hänen aisaparinsa. Kokoonpanolla ei oikeastaan ole merkitystä, mutta meillä tiimi tuottaa aina enemmän kuin ryhmä yksilöitä. Asiantuntemusta ei meillä piilotella, vaan viemme projektia rohkeasti eteenpäin.

Tuemme asiakkaan tuoteomistajaa onnistumaan omassa työssään: hän sulautuu osaksi tiimiämme ja työskentelemme yhdessä asiakasorganisaation tavoitteet mielessämme. Kirkastamme ensin liiketoiminnalliset tavoitteet. Varmistamme, että puhumme samaa kieltä ja käytämme yhteisiä käsitteitä. Tekniset reunaehdot ja mahdollisuudet tunnistetaan, mutta ei jymähdetä niihin, vaan annetaan ratkaisun muotoutua liiketoimintavaatimusten ja designin ehdoilla.

Kehitys-sprinteissä suunnitelmat taotaan käytännön ratkaisuiksi. Sprintti-katselmuksiin tuomme aina jotain konkreettista katsottavaa. Tuotantoon siirtoa ei tarvitse jännittää, koska jatkuvan kehityksen prosessi ei pysähdy. Pidämme huolen, että ratkaisu vastaa muuttuviin haasteisiin ja tukee organisaation menestystä vielä vuosienkin päästä. DevOps-mallin mukaisesti toteutuksen tehnyt tiimi jatkaa järjestelmän jatkokehityksen parissa.

Tällä mallilla suunnitellaan ja toteutetaan kaikki Mediasignalin räätälöidyt ratkaisut ja muokataan tuotepohjaiset järjestelmät asiakkaan vaatimusten mukaisiksi. Liiketoiminnallinen hyöty, huippuluokan käyttökokemus ja tekninen suorituskyky taataan jokaiselle työllemme.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy