Kirjoittaja
Sami Hakimsan
Kategoria
Blogi
Julkaistu
31.03.2020

Liiketoiminta kaikilla aloilla hidastuu, kun maailma pyrkii suojautumaan koronavirukselta. Suomessa olemme pystyneet rajaamaan vaaraa toistaiseksi, mutta tähän mennessä jokainen meistä tuntee jonkun taudin kouriin joutuneen.

Kuluu useita kuukausia ennen kuin paluu normaaliin alkaa. Se ei tule olemaan samanlaista elämää kuin ennen – monet työn tekemiseen, terveyteen ja kanssakäymiseen liittyvät asiat tulevat muuttumaan.

Meidän on siksi alettava miettiä turvallisia ja myös tehokkaampia tekemisen tapoja tulevaisuuden työhön – kaikkeen työhön. Meidän on uudistuttava, jotta voimme pitää yritykset ja työpaikat toiminnassa. Yhteiskunta tarvitsee vahvan yksityisen sektorin tuottamaan verotuloja ja sitä kautta vastaamaan osaltaan hyvinvoinnista.

Etätyö, videopalaverit ja digitalous tulevat olemaan paitsi tehokas, myös turvallinen ratkaisu. Mutta ne eivät riitä, eivätkä ne sovi kaikkiin töihin. Miten digiteknologia voisi auttaa sairaanhoitajan, kaivinkoneenkuljettajan, tarjoilijan tai rajavartijan työssä?

Tässä muutoksessa asiakkaiden ja Mediasignalin sparraava yhteistyö nousee avainasemaan. Me kartoitamme yhdessä parhaita käytäntöjä meiltä ja maailmalta, katsomme mikä soveltuu eri toimialoille, erikokoisiin yrityksiin ja erilaisiin palvelutilanteisiin. Ideoidaan, testataan ja selvitetään napakasti, mitkä ratkaisut tukevat yrityksen odotuksia ja tavoitteita menestyä koronan jälkeisessä maailmassa.

Kun haluat tehdä liiketoiminnallasi pysyvän vaikutuksen, suunnittele ja hyödynnä digiteknologian ja monimuotoisen viestinnän palveluita. Juuri tällaisina aikoina, kun mannerlaatat liikahtelevat, on sopiva aika perehtyä osaavan kumppanin kanssa tulevaisuuden ratkaisuihin, jotka oikeasti helpottavat työn tekemistä.

Moni asia pysyy varmasti ennallaan, mutta digiteknologian tarpeellisuus, ja jopa vaatimus tulee olemaan nyt entistä tärkeämpää. Pidetään siis työmaat käynnissä digitalisoimalla niitä niin paljon kuin mahdollista.Varaa maksuton Teams-palaveri – keskustellaan tarpeestanne.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success