Kirjoittaja
Katja Varttinen
Kategoria
Blogi
Julkaistu
24.05.2021

Kesäkuussa 2021 Mediasignal täyttää 25 vuotta – neljännes vuosisataa. Ollaan taidettu päästä jo aikuisten sarjaan.

Se tarkoittaa 25 vuotta kokemusta aiheesta, jonka ympärillä pyörimme edelleen: suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme verkkoon palveluita, jotka aidosti hyödyttävät heidän liiketoimintaansa.

Skaala on muuttunut 25 vuodessa aivan järjettömän paljon. Silloin alkuun taidettiin puhua vielä kotisivuista ja tekniset ratkaisut olivat hyvin pienimuotoisia. Usein tehtäviin sisältyi mainonnan ja viestinnän muotoilua. Silloin kuitenkin rakennettiin yritykselle vankkaa pohjaa, jonka merkitys kokonaisuuden kannalta on ilmeisen tärkeää.

Tuohon aikaan oli pelkässä world wide webissä ihmeteltävää – modeemin yhdistämisäänet taitavat olla yhä monella muistissa enemmän kuin itse webin sisältö noilta vuosilta.

Niin vain yli päästiin myös 2000-luvun alun IT-kuplasta. Ei ajeltu lamborghineillä, mutta saimme jatkaa alalla, joka oli intohimomme. Monet kilpailijat kaatuivat.

Viimeiset vuodet ovat olleet meille kehityksen ja kasvun aikaa. Hyviä aikoja, jolloin olemme saaneet arvostusta työmme kautta. Hyvä tuo luokseen hyvää, sanotaan. Olemme yrittäneet olla luottamuksen arvoisia ja siinä toivottavasti onnistuneet kiitettävin arvosanoin.

Jos ovat ajat muuttuneet, niin ovat digitaaliset palvelutkin. Tänään ne ovat hyvin älykkäitä kokonaisuuksia, jotka haluavat vastata kohderyhmien muuttuneisiin tarpeisiin ja toiveisiin ennakkoluulottomasti, vuorovaikutteisesti ja yksilöllisesti. Yhdelle se voi tarkoittaa juuri oikeanlaista tuote- ja asiakaskokemusta, toiselle taas personoitua sisältöä asiakkaan toiminnan ja ostokäyttäytymisen pohjalta. Kolmannelle se voi merkitä kohderyhmät huomioivaa asiointipalvelua verkossa.

Meidän mediasignalilaisten kannalta verkkopalvelu-uudistuksille ja digitaalisten palveluiden toteutuksille oleellista on moninaisten ja asiakaskohtaisten tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen. Autamme mielellämme digitaalisten palveluiden suunnittelu-, toteutus- ja kehitystarpeissa – oli kyse mistä tahansa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen tarpeesta.  Erityismaininta vaativille sovelluskehitysprojekteille, joissa meidät on yhä useammin valittu kumppaniksi nopeasti kehittyvillä uusilla teknologioilla.

25-vuodessa olemme päässeet pitkälle: kolme toimipistettä – Tampereella, Helsingissä ja Joensuussa. Yhä useamman kumppanin kanssa olemme myös päässeet kansainvälistymään. Kaiken keskiössä on kuitenkin mahtava henkilöstömme – alojensa huippuammattilaiset, jotka kaikki jakavat yhteisen intohimon.

Olemme aidosti ylpeitä siitä mitä olemme saavuttaneet ja ennen kaikkea mitä kaikkea näinä vuosina olemme saaneet yhdessä rakentaa asiakkaillemme. Samaan aikaan katsomme nöyrinä mutta luottavaisina tulevaisuuteen. Kykymme uudistumiseen on edelleen välttämätöntä ja tyytyväinen asiakas tärkein prioriteetti.

Haluamme kiittää upeita asiakkaitamme matkasta tähän asti! Jos mahdollista, lisätään kierroksia ja tehdään tulevista vuosista vieläkin upeampia.

We are on our way to vision. Varaa maksuton Teams-palaveri – keskustellaan tarpeestanne.