Kirjoittaja
Marko Kujala
Kategoria
Blogi
Julkaistu
28.01.2019

Digiympäristössä menestyminen edellyttää laajaa ja laadukasta tuotetietoa – tuotetiedolla on keskeinen merkitys hyvän asiakaskokemuksen syntymisen sekä myynnin ja markkinoinnin onnistumisen kannalta.

PIM-ratkaisulla varmistetaan, että tuotetietoja ja niiden kieliversiointeja voidaan hallita laadukkaasti. Keskeisenä ajatuksena on helpottaa tuotetiedon kohdennettua julkaisua eri kanaviin, kuten esimerkiksi verkkosivuille, verkkokauppaan, mobiilisovelluksiin ja B2B-asiakkaiden tilausjärjestelmiin.

Monikanavajulkaisun yksi suurimmista eduista on mahdollisuus määritellä näytettävä tuotevalikoima, tuoterakenne ja tuotetieto kanavakohtaisesti. Järjestelmässä voidaan hallinnoida useita eri tuotelinjoja, maavalikoimia, kieliversioita ja julkaista haluttu tuotetieto kanavakohtaisesti eri kohderyhmille sopivassa muodossa.

Keskitetty tuotetiedonhallinta ratkaisee nämä ongelmat yhdellä ohjelmistolla, jonka ansiosta kaikki tieto on saatavilla samasta tietolähteestä. Tuotehallintaratkaisun avulla yrityksesi palveluprosessit tehostuvat ja asiakastyytyväisyys kasvaa.

Akeneo PIM – monipuolisin avoimen lähdekoodin ratkaisu vaativien tuotetietoratkaisuiden toteuttamiseen

Akeneo on maailman johtavia tuotetiedonhallinnan järjestelmäratkaisun tarjoajia ja sillä on yli 46 000 asiakasta ympäri maailman. 

Akeneo PIM soveltuu eri kokoisiin asiakaskäyttöihin, sitä voidaan muokata tarpeiden mukaan asiakaskohtaisesti sekä integroida erilaisiin järjestelmiin.

Akeneo on avoimen lähdekoodin ratkaisu, jota kehitetään jatkuvasti. Sitä voidaan pitää myös kustannustehokkaana ratkaisuna verrattuna moniin muihin kaupallisiin järjestelmiin, kuitenkaan häviämättä monipuolisissa toiminnallisuuksissa.

Autamme koko prosessin ajan

Mediasignal tarjoaa asiakkailleen Akeneo-ratkaisua tuotetiedon hallintaan, rikastamiseen ja monikanavajulkaisuun. Akeneon avulla tuotetietosi on nopeasti saatavilla eikä asiakkaita menetetä tuotetiedon puutteen tai löydettävyyden vuoksi. 

Prosessien kehitys, tavoitteet ja työtavat vaativat suunnittelua ennen realisoitumistaan – lähdetään siis siitä liikkeelle. 

Etenemismallien suunnittelu ja hyvä määrittelydokumentaatio, käyttöönotto ja integroinnit ovat prosessin vaiheita, jossa olemme asiakkaan kanssa koko ajan yhdessä kehityksessä mukana.

Kysy lisätietoja ratkaisusta!

Puhutaan lisää.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy