Kirjoittaja
Minna Hämäläinen
Kategoria
Blogi
Julkaistu
14.04.2020

Mitä suuremmasta projektista on kysymys, sitä tärkeämmässä roolissa ovat oikeat päätökset, joita voi joutua tekemään päivittäin sen tiedon nojalla, joka on juuri siinä hetkessä saatavilla.

Mitä jos tämä tieto onkin jo vanhaa, tai ei edes tarkkaa tietoa? Entäpä jos muutokset eivät olekaan menneet alihankkijasi tietoon ja hän jatkaa työtä väärillä kuvilla?

Tämän päivän nopeasti muuttuva maailma suorastaan pakottaa yritykset miettimään uusia toimintatapoja ja digitaalisuuden merkitys kasvaa jokaisella toimialalla.

Olemme kehittäneet yleisimpiin projektinhallintaan liittyviin ongelmiin rakennus, telakka- ja infrateollisuuteen digitaalisen työympäristön, jonka avulla voit seurata projektin etenemistä ja aikataulun pitävyyttä. Sinulla on mahdollisuus hallita koko projektia yhdeltä alustalta.

Voit jakaa dokumentteja, aikataulutusta, tietoa muutoksista ja yhteyshenkilöistä yhdeltä alustalta kaikille sidosryhmille. Samalla alihankkijasi voi dokumentoida, että ottaa kuvia työn etenemisestä saman alustan mobiilisovellukseen ja sinulla on ajantasainen tieto projektin etenemisestä.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja niiden avulla voit tarkastella projektissa piiloon jäävien alueiden laatua. Kuvat toimivat takeena myös laatuasioissa ja mahdollisten reklamaatioiden käsittelyssä.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme, miten asiakkaamme ovat hyötyneet sovelluksestamme toimialallaan.Varaa maksuton Teams-palaveri – keskustellaan tarpeestanne.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Group

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Industrial Oy

Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Communications Oy

Entrepreneur
Mediasignal Nordic AS