Mediasignal Communications Oy (”Mediasignal”, ”me”) on sitoutunut verkkosivustomme (”Sivusto”) käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Tämän tietosuojaselosteen (”Tietosuojaseloste”) tarkoituksena on kertoa sinulle minkä tyyppistä tietoa keräämme Sivustomme käyttäjistä (”käyttäjä”, ”sinä”), kuinka käytämme tuota tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme Tietosuojaselosteessa myös evästekäytännöistämme Sivustollamme ja kolmansien osapuolien sivustoilla. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

Mediasignal Communications Oy
Hämeenkatu 13 B, 33100 Tampere

Rekisterin nimi

Mediasignal Communications Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri

Keräämämme tiedot ja säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään seuraavista lähteistä:

  • Asiakkaalta tai potentiaaliselta asiakkaalta sekä sidosryhmän edustajalta tai muilta kontakteilta itseltään puhelimitse, internetin kautta (sivustot, lomakkeet, uutiskirjetilaukset, tapahtumiin ilmoittautumiset, sosiaalinen media), sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla
  • Evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla
  • Sopimuksenteon yhteydessä rekisteröidystä kerättävät tiedot
  • Asiakastapaamisista saadut tiedot
  • Cognism tietopäivitysten perusteella
  • Muissa mahdollisissa tilanteissa, joissa Rekisterissä oleva luovuttaa tietojaan Rekisterinpitäjälle
  • Julkisista tietolähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta, kaupparekisteristä, sosiaalisen median kanavista (kuten LinkedIn)

Markkinointi- ja asiakasrekisterin tiedot haetaan Mediasignalin SugarCRM –järjestelmän ja Mautic –markkinointiautomaatiojärjestelmän tiedoista sekä yleisesti saatavilla olevista verkkosivulähteistä. Rekisterin tiedot saadaan lisäksi asiakassuhteen kautta, Mediasignal Communications Oy:n verkkosivuilta sekä tuotteidemme kuten Imagebank, OmaFyssari+Signea ja Mediasignal Avainia -verkkosivuilta (lomakelähetykset).

Tiedot sijaitsevat seuraavissa pilvipalvelujärjestelmissä:
Mautic – pilvipalvelujärjestelmä
SugarCRM – pilvipalvelujärjestelmä
Microsoft Office 365 – pilvipalvelujärjestelmä

Henkilötiedot, joita keräämme käyttäjistä Sivuston käytön yhteydessä, käsittävät henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja. Voimme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio, organisaation osoitetiedot
  • Markkinointilupiin tai –kieltoihin liittyvät tiedot

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sivustoon ja palveluihimme liittyvä viestintä, asiakassuhteen hoitaminen;
  • Sivuston ja palveluidemme tuottaminen, tarjoaminen, kehittäminen, parantaminen ja suojaaminen;
  • Käyttäjäkohtainen Sivuston personointi ja mainonnan kohdentaminen;
  • Sivustoa koskeva analysointi ja tilastointi;
  • Markkinatutkimus ja sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti;
  • Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen;
  • Sivustoon liittyvien oikeuksien ja/tai omaisuuden suojaaminen; ja
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset

Evästekäytäntö

Mikä on eväste?

Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessasi seuraavan kerran samalla sivulla. Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä, emmekä koskaan tallenna evästeisiin käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista. 

Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti. Kävijänä sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Sivuston käytettävyyden parantamiseksi voimme tallentaa myös tietoja hiiren napsautuksista, hiiren liikuttamisesta, näytön vierittämisestä sekä sivustoon kirjoitetusta tekstistä.

Sivustolla käytettävät evästeet

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite;
  • kellonaika;
  • käytetyt sivut ja niillä käytetty aika;
  • selaintyyppi, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä;
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut Sivustolle, ja mihin verkko-osoitteeseen käyttäjä siirtyy Sivuston käyttämisen jälkeen; ja
  • miltä palvelimelta ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut Sivustolle
  • Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä päätelaitteellesi vieraillessasi sivustollamme.

Evästeet kolmansien osapuolien sivuilla

Sivustollamme käytettävien evästeiden lisäksi evästeitä hyödynnetään oman mainontamme kohdentamiseen kolmansien osapuolien sivustoilla. Näiden yhteistyökumppanien evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla keräämien tietojen perusteella mainoksiamme voidaan kohdentaa aiempaan verkkokäyttäytymisen ja muiden tekijöiden perusteella niille verkon käyttäjille, joita mainoksemme todennäköisesti kiinnostavat eniten. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook-, LinkedIn tai Google Ads-palveluiden kautta näytettävät mainokset. Keräämme tietoa myös verkkosivustomme käyttöön liittyen Google Analytics -palvelulla ja muiden vastaavien analytiikkapalvelujen avulla, kuten Hotjar. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview
Opt out of Google Analytics tracking

Voit myös käyttää muiden seurantakoodien blokkaamiseen esimerkiksi Ghostery-laajennusta.

Evästeiden ja kohdennetun mainonnan estäminen

Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen.

Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaathan, että evästeiden poiston seurauksena sivuston jotkin toiminnallisuudet eivät välttämättä ole käytössäsi.

Mikäli et halua, että mainontaa kohdennetaan kiinnostusalueidesi mukaan, voit estää kohdentamisen alempana olevan linkin kautta. Kohdentamisen estämisen jälkeen sinulle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainoksia ei ole valittu kiinnostusalueidesi mukaan.

Voit estää kohdentamisen täällä: http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.

Googlen evästeet on mahdollista poistaa käytöstä Googlen mainosasetusten avulla. Lisäksi evästeet voi poistaa Network Advertising Initiativen evästeiden käytöstä poistamisen sivulla.

Verkkomarkkinointi

Mediasignal käyttää kumppanien palveluita kohdennetun verkkomainonnan tuottamiseen. Palveluntuottajat voivat lisätä evästeitä kerätäkseen tietoja vierailusta verkkosivuillamme ja kohdentaakseen kävijälle kiinnostavaa Mediasignalin tuottamaa viestintää.

Sähköpostimarkkinointi

Lähetämme tietoa ajankohtaisista uutisistamme ja palveluistamme sähköpostilla asiakas- ja/tai markkinointirekistereissämme oleville henkilöille. Sähköpostin jakelulistaltamme voi milloin tahansa poistua sähköpostiviestin alareunasta löytyvän linkin kautta. Sähköpostiviestit voivat sisältää evästeitä ja jäljitteitä, joiden avulla saamme tiedon siitä, oletko avannut tai lukenut viestin.

Linkitykset kolmannen osapuolen palveluihin

Verkkosivuillamme on ulkopuolisiin palveluihin johtavia linkkejä, kuten LinkedInin, Twitterin ja Facebookin jakopainikkeet. Niiden kautta ulkopuoliset palveluntarjoajat saattavat asentaa linkin käyttäjän koneelle evästeitä, joiden käyttö ei ole Mediasignalin hallittavissa. Käytämme myös Tidio -chatbotpalvelua, jonka asettamat evästeet mahdollistavat chatbotin käytön.

Analytiikka

Käytämme verkkosivuillamme kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkaa tuottavia palveluita. Hyödynnämme työkalun keräämiä tietoja verkkopalvelumme kehittämiseen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle voimassaolevan lainsäädännön sallimissa puitteissa.

Henkilötietojen suojaamisen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Mediasignal Communications Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Oikeutesi ja vaikutusmahdollisuutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely suoramarkkinoinnissa.

Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen .