Asiakas
Vaarojen Sanomat

Vaarojen Sanomat on vuonna 1969 perustettu Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti. Vaarojen Sanomien levikki on 3658 kappaletta (LT 10.3.2014).

Verkkosivuston uudistus

Mediasignalin ja Vaarojen Sanomien yhteistyö alkoi, kun Vaarojen Sanomien verkkosivuston uudistaminen tuli ajankohtaiseksi ja he etsivät kumppania toteutukselle.

Paikallislehti palvelee myös verkossa

Vaarojen Sanomien verkkosivustolla käyttäjät voivat jättää ilmoitusaineistoja sähköisesti lomakkeen kautta, lähettää toimitukselle juttuvinkkejä tai tilata lehden. Myös uusimmat uutiset ja sähkeuutiset näytetään etusivulla.

Mainostajille on oma palveluosio, josta löytyvät mediatiedot ja ilmoitusaineistojen tekniset tiedot.

Vaarojen Sanomat verkkolehti

Verkkolehti on osa sivustoa ja vaatii kirjautumisen. Paperilehden tilaajat saavat ilmaiseksi käyttöön tunnukset verkkolehteä varten. Verkkolehteä voi tilata myös pelkästään.

Verkkolehti sisältää torstaisin ilmestyvän lehden artikkelit sähköisessä muodossa. Verkkolehdessä julkaistaan myös blogia sekä lukijoiden lähettämiä kuvia. Aika ajoin lukijoiden kesken toteutetaan erilaisia gallup-kyselyitä.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös sivuston kautta tehdä omiin tilaustietoihin muutoksia kuten ilmoittaa tilapäisosoitteen, tehdä jakelukeskeytyksiä, osoitteenmuutoksen tai raportoida mahdollisista jakeluhäiriöistä.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Senior Partner | Digital Business
Mediasignal Group