Asiakas
Medetter Oy

Medetter Oy on vuodesta 2008 toiminut suomalainen perheyritys. Medetterin toiminta-alueisiin kuuluu lääkärin vastaanotto sekä lääkärien rekrytointi ja -vuokraustoiminta.

MediMatcher tuo uudenlaista monipuolisuutta työmarkkinakenttään

Mediasignal suunnitteli ja rakensi yleislääketieteen ja työterveyshuollon sekä psykiatrian alalla jo pitkään toimineelle Medetter Oy:lle verkko- ja tietopalvelun, joka tuo yhteen alan ammattilaiset ja terveysalan organisaatiot. Tavoitteena oli luoda markkinoille aivan uusi palveluformaatti, jota on helppo käyttää ja joka monipuolisuudessaan eroaa selkeästi aiemmin tarjolla olleista palveluista.

Helppo ja täsmällinen medimatcher.fi

MediMatcher-nimeä kantava kokonaisuus on uudenlainen verkkopalvelu terveys- ja hoitoalan ammattilaisille. Se on työkalu sekä työnantajille, jotka tarvitsevat alan henkilöstöä, että työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita uusista tehtävistä.

Työtehtävien valinnan lisäksi palvelussa voi puhtaasta kiinnostuksesta vain tutkia, mitä eri toimipisteillä on tarjottavana työpaikkoina.

MediMatcherissa työntekijöitä voi hakea heidän osaamisensa ja kiinnostuksensa perusteella. Työnantaja voi lähettää viestin sellaisille työntekijöille, joiden uskoo parhaiten sopivan toimipisteensä tehtäviin.

Työntekijä voi puolestaan tehdä hakuja ja tarkastella erilaisia toimipisteitä niiden tarjoamien työtehtävien ja muiden työhön liittyvien muuttujien mukaan.

Verkkopalvelu, markkinointimateriaalit, lanseeraus

Verkkopalveluympäristön suunnittelun ja palvelumuotoilun lisäksi Mediasignal vastasi MediMatcherin markkinointitoimenpiteiden ja materiaalien suunnittelusta sekä palvelun lanseerauksesta.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Director | Client Solutions | Business Design and Communications