Asiakas
NCC

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Strateginen kumppanuus

Mediasignal solmi vuonna 2018 yhteistyösopimuksen ruotsalaisen NCC-konsernin markkinoinnin ja viestinnän palveluiden ulkoistamisesta Mediasignalin asiantuntijoille. Yhteistyö käsittää monimuotoisten palveluiden suunnittelun sekä strategisia ja taktisia toimenpiteitä liiketoiminta-alueiden tarpeisiin.

Vahvuutena monipuolinen suunnittelukokemus ja liiketoiminnan tuntemus

NCC painotti kumppanin valinnassa asiantuntijuutta liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä näkemystä ja ammattiosaamista nykyaikaisten digitaalisten palvelumuotojen hyödyntämisessä.

Suunnittelutyömme perustuu visioon ja tahtotilaan, joita olemme mukana sparraamassa. Tuotamme uusia näkemyksiä, haastamme businessajattelua. Sitoutuneena kumppanina tiedämme, että tuloksia ja uusia onnistumisia tehdään yhdessä.

Mediasignal NCC:n konserniviestinnän kumppanina tekemässä vastuullisuudesta läpinäkyvää

Yhteistyön tähän saakka mittavin hanke julkistettiin huhtikuun 2020 alussa, kun NCC-konsernin Smart Choices -hanke käynnistyi. Sitä on valmisteltu runsaan vuoden ajan, ja sen tavoitteena on tehdä vastuullisuudesta kiinteä osa liiketoimintaa.

NCC:n Smart Choices on konsepti, jonka tarkoituksena on osoittaa, että kestävät ja laadukkaat ratkaisut ovat aina järkevimpiä asiakkaille, käyttäjille ja yhteiskunnalle.

Kunnianhimoiset periaatteet toteutuvat käytännössä

Mediasignal on vastannut NCC Smart Choices -konseptin suunnittelusta, muotoilusta ja sisällöllisen linjan luomisesta yhteistyössä asiakkaan vastuullisuus-, markkinointi- ja viestintäorganisaatioiden kanssa. NCC:n Smart Choices -viestintä painottaa vastuullisuuden sosiaalisia, ekologisia ja taloudellisia näkökulmia tuotteiden kautta.

Uusia näkemyksiä

Uusia näkemyksiä, kustannustehokkuutta ja skaalautuvuutta.

Yhdessä tekeminen perustuu skaalautuvaan rakenteeseen – tarjoamme nopeasti laajasta tiimistämme oikeat ammattilaiset kuhunkin tehtävään. Osaamisemme ulottuu digitaalisista ratkaisuista ja ohjelmistokehityksestä brändi-identiteettiin, markkinointiin ja viestintään.

NCC on laajalti tunnettu brändi. Tehtävänämme on myös varmistaa, että kaikki toimenpiteet vastaavat yhdenmukaisesti brändiohjeita kanavariippumattomasti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Director | Client Solutions | Business Design and Communications