Asiakas
NCC

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Pitkäjänteinen strateginen kumppanuus tukee sitoutumista yhteistyöhön

Mediasignal solmi vuonna 2018 yhteistyösopimuksen ruotsalaisen NCC-konsernin kanssa. Syksyllä 2023 jatkoa saanut tiivis ja hyvään asiakaskokemukseen perustuva yhteistyö käsittää monimuotoisten markkinoinnin ja viestinnän sekä digitaalisten vaihtoehtojen ja ratkaisujen palvelumuotoilun. Se tarjoaa myös strategisia ja taktisia toimenpiteitä Suomen sekä Skandinavian eri liiketoiminta-alueiden tarpeisiin.

Vahvuutena monipuolinen suunnittelukokemus ja liiketoiminnan tuntemus

NCC arvostaa kumppanuudessa asiantuntijuutta liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä näkemystä ja eturivin osaamista nykyaikaisten digitaalisten palvelumuotojen hyödyntämisessä.

Suunnittelutyömme perustuu visioon ja tahtotilaan, joita olemme mukana sparraamassa. Tuotamme uusia näkemyksiä, haastamme businessajattelua. Sitoutuneena kumppanina tiedämme, että tuloksia ja uusia onnistumisia tehdään yhdessä.

Mediasignal NCC:n konserniviestinnän kumppanina tekemässä vastuullisuudesta läpinäkyvää

Yhteistyön tähän saakka mittavin työ on ollut NCC-konsernin kestävän kehityksen Smart Choices –konsepti. Sitä valmisteltiin runsaan vuoden ajan, ja sen tavoitteena on tehdä vastuullisuudesta kiinteä osa liiketoimintaa.

NCC:n Smart Choices on konsepti, jonka tarkoituksena on osoittaa, että kestävät ja laadukkaat ratkaisut ovat aina järkevimpiä asiakkaille, käyttäjille ja koko yhteiskunnalle.

Kunnianhimoiset periaatteet toteutuvat käytännössä

Mediasignal on vastannut NCC Smart Choices -konseptin suunnittelusta, muotoilusta ja sisällöllisen linjan luomisesta yhteistyössä asiakkaan vastuullisuus-, markkinointi- ja viestintäorganisaatioiden kanssa. NCC:n Smart Choices -viestintä painottaa vastuullisuuden sosiaalisia, ekologisia ja taloudellisia näkökulmia tuotteiden kautta.

Uusia näkemyksiä

Uusia näkemyksiä, kustannustehokkuutta ja skaalautuvuutta.

Yhdessä tekeminen perustuu skaalautuvaan rakenteeseen – tarjoamme nopeasti laajasta tiimistämme oikeat ammattilaiset kuhunkin tehtävään. Osaamisemme ulottuu digitaalisista ratkaisuista ja ohjelmistokehityksestä brändi-identiteettiin, markkinointiin ja viestintään.

NCC on laajalti tunnettu brändi. Tehtävänämme on myös varmistaa, että kaikki toimenpiteet vastaavat yhdenmukaisesti brändiohjeita kanavariippumattomasti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success