Asiakas
Tampereen steinerkoulu

Tampereen steinerkoulu on luokista 0–9 ja lukiosta koostuva yksityinen koulu Tampereen Muotialassa. Steinerkoulun pedagogiikka perustuu kokonaiskäsitykseen ihmisestä, hänen kasvustaan ja kehityksestään. Opetussuunnitelma rakentuu kasvun lainalaisuuksien tuntemiselle.

Verkkosivuston uudistus

Tampereen steinerkoulu valitsi Mediasignalin kumppanikseen toteuttamaan verkkosivuston kokonaisuudistusta.

Verkkosivusto koulun tiedotuskanavana

Uusi sivusto on koululle tärkeä tiedotuskanava ja konseptivaiheessa pyrimmekin luomaan selkeät kokonaisuudet opetukselle, pedagogiikalle, palveluille sekä asiointiin.

Ulkoasun suunnittelussa tärkeää oli hyödyntää steinerkoulun erityispiirteitä ja tuoda tapa toimia esiin myös visuaalisessa muodossa.

Uudistuksen yhteydessä asiointilomakkeita sähköistettiin. Lomakkeille luotiin sivustolla oma osionsa, josta kaikki sähköiset lomakkeet löytyvät helposti.

Koulun toimintaan kiinteästi liittyvä osuuskunta Timjamin ylläpitämä 180-paikkainen luomuravintola sai myös sivustolla oman osionsa, jossa päivittäiset ruokalistat sekä oppilasravintolan muu tiedotus on mahdollista.

Asiakkaan palaute

”  Yhteistyö Mediasignalin kanssa sujui mutkattomasti tarjouspyynnöstä sivuston julkaisuun. Toiveitamme kuunneltiin aidosti ja ne otettiin toteutuksessa hyvin huomioon. Sähköinen alusta projektin viestinvaihdossa mahdollisti asiantuntevan mutta rennon vuoropuhelun. ”
– Emmi Rämö, Tampereen steinerkoulu

Steinerkoulun Aurora-sali on 320-paikkainen monikäyttösali, joka soveltuu esimerkiksi yritystilaisuuksille ja monenlaisille kulttuuritapahtumille. Salille toteutettiin oma sivustokokonaisuus osoitteeseen www.aurora-sali.fi.

Mediasignal suunnitteli Aurora-salille myös oman logon. Logo sai inspiraationsa Steinerkoulun julkisivusta, jonka muotoa hyödynnettiin logossa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success