Tiivis viestinnän ja sähköisten ratkaisujen kumppanuus tukena perheiden hyvinvoinnin edistämisessä

Asiakas
SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962. Se on kansainvälisen, vuonna 1949 perustetun SOS Children's Villages International -lastensuojelujärjestön jäsen. SOS-Lapsikylän tavoitteena on, että jokainen lapsi voisi kasvaa rakastettuna, arvostettuna ja turvassa. SOS-Lapsikylä tukee perheitä Suomessa ja maailmalla, jotta ne voisivat pysyä yhdessä.

Viestinnän kumppanuus

Mediasignal toimii tiiviissä kumppanuussuhteessa SOS-Lapsikylän kanssa. Olemme rakentaneet SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi kattavan verkkopalvelun. Verkkopalvelu uudistettiin kokonaisuudessaan vuoden 2021 alussa, jonka myötä sivusto sai uuden nykyaikaisen ilmeen ja WordPress -alustan. Sijaisvanhemmuus.fi on toteutettu pääsivuston ilmettä mukaillen omaksi sivukseen.

Mediasignal toimii SOS-Lapsikylälle myös viestinnän konsulttina.

Toiminnan tärkeys näkyy

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylä on jo yli 50 vuoden ajan auttaneet lapsia, jotka ovat vaarassa menettää tai ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon. SOS-Lapsikylä tarjoaa varhaisen tuen sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja toimipisteissään eri puolilla Suomea.

SOS-Lapsikylä pyrkii vaikuttamaan siihen, että yhteiskunnassa lasten ja perheiden tarpeet otettaisiin mahdollisimman hyvin huomioon erityisesti ylisukupolvisen lastensuojelutarpeen ehkäisemiseen. SOS-Lapsikylä auttaa myös kansainvälisesti muun muassa kummilapsitoiminnan, kehitysyhteistyöhankkeiden ja katastrofiavun kautta.

Asiakkaan palaute

” Mediasignal on SOS-Lapsikylälle hyvä kumppani, koska lasten asiat ovat lähellä heidänkin sydäntään. Saamamme palvelu on ollut aina osaavaa, ystävällistä ja asiakkaan tarpeita kuuntelevaa. ”
– Aija Rikala, SOS-Lapsikylä

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Senior Partner | Digital Business
Mediasignal Group