Asiakas
SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962. Se on kansainvälisen, vuonna 1949 perustetun SOS Children's Villages International -lastensuojelujärjestön jäsen. SOS-Lapsikylän tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija ja palveluntuottaja, joka tarjoaa apua ja laadukkaita palveluita kunnille ja perheille.

Pitkäaikainen kumppanuus

Mediasignal on toiminut tiiviissä kumppanuussuhteessa SOS-Lapsikylän kanssa jo vuodesta 2012 saakka. Olemme rakentaneet SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi kattavan verkkopalvelun. Verkkopalvelu uudistettiin kokonaisuudessaan vuoden 2021 alussa, jonka myötä sivusto sai uuden nykyaikaisen ilmeen ja WordPress -alustan. Sijaisvanhempien rekrytointiin tarkoitettu sijaisvanhemmuus.fi on toteutettu pääsivuston ilmettä mukaillen omaksi sivustokseen.

Toiminnan tärkeys näkyy

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylä on jo 60 vuoden ajan auttaneet lapsia, jotka ovat vaarassa menettää tai ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon. SOS-Lapsikylä tarjoaa varhaisen tuen sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja toimipisteissään eri puolilla Suomea.

SOS-Lapsikylä pyrkii vaikuttamaan siihen, että yhteiskunnassa lasten ja perheiden tarpeet otettaisiin mahdollisimman hyvin huomioon erityisesti ylisukupolvisen lastensuojelutarpeen ehkäisemiseen. SOS-Lapsikylä auttaa myös kansainvälisesti muun muassa kummilapsitoiminnan, kehitysyhteistyöhankkeiden ja katastrofiavun kautta.

Asiakkaan palaute

”Mediasignal on ollut SOS-Lapsikylälle hyvä ja luotettava yhteistyökumppani jo useiden vuosien ajan. Lasten hyvinvointi on meidän molempien sydäntä lähellä.

Saamamme palvelu on ollut aina osaavaa, lämminhenkistä ja joustavaa. Meistä on ilo tehdä yhteistyötä Mediasignalin mukavien ammattilaisten kanssa.”

Leena Poutanen, SOS-Lapsikylän viestintä- ja varainhankintajohtaja

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Toni Pato-Oja

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Group

CEO | Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Industrial Oy

Entrepreneur | Digital Business
Mediasignal Communications Oy

Entrepreneur
Mediasignal Nordic AS