Uudistunut verkkopalvelu viestii eettisten ja luotettavasti valvottujen tuotteiden laajasta käyttömahdollisuudesta

Uudistettu palvelukokonaisuus

Suomen Reilu kauppa ry on osa kansainvälistä verkostoa, johon kuuluu Aasian, Afrikan sekä Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen tuottajaverkostot sekä joukko kaikkialla maailmassa toimivia Reilun kaupan järjestöjä. Kattojärjestö on Fairtrade International.

Uusi kokonaisuus palvelee laajasti kuluttajia, yrityksiä sekä elintarviketeollisuuden ammattilaisia viestittämällä eettisten ja luotettavasti valvottujen tuotteiden helposta valinnasta ja laajasta käyttömahdollisuudesta.

Palvelusuunnittelusta verkkopalvelutoteutukseen

Tavoitteena oli suunnitella ja rakentaa nykyaikainen, raikas ja helposti lähestyttävä palvelukokonaisuus, jolla nostetaan esille tunnetun brändin paikallinen rooli osana kansainvälistä tuottajaverkostoa.

Sivuston kerronnan lisäksi palveluun kustomoitiin materiaalitilauksiin keskittyvä verkkokauppa.

Reilun kaupan tunnettu brändi

89 %

suomalaisista tunnistaa Reilun kaupan merkin.

1200+

Reilun kaupan tuotetta myynnissä Suomessa.

Pelasta suklaa

Maailmanlaajuista suklaantuotantoa uhkaa ilmastonmuutos ja kaakaontuottajien huono toimeentulo. Reilu kauppa torjuu ilmastonmuutosta edistämällä ilmasto- ja ympäristöystävällisiä maataloustuotantotapoja.

Mediasignal toteutti Reilulle kaupalle kampanjasivun sekä räätälöidyn kävijätilastodashboardin kampanjatiedon seurantaan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Director | Client Solutions |
Strategic Communications