Asiakas
Prima Pet Premium

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelaissyntyinen, nykyisin Pirkkalassa sijaitseva lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike.

Pitkäaikainen yhteistyö

Mediasignalin ja Prima Petin yhteistyö on ollut hyvin monimuotoista jo useamman vuoden ajan. Primapetin laaja tuotekattaus ja useat kuluttajabrändit ovat tarkoittaneet sitä, että verkkosivustoja on useita. Näin sivustojen laajennettavuus ja niiden hallittavuus ovat nousseet avainasemaan.

Alustana Open Source –järjestelmä TYPO3

Lähtötilanne yhteistyöhön oli se, että Prima Petillä oli käytössä useita eri kotisivualustoja ja näiden päivitys sekä tieturva-asiat alkoivat muodostua kestämättömiksi. Kilpailutuksessa Prima Pet päätyi Mediasignalin TYPO3-alustaan. Järjestelmävalinta tarkoitti kokonaisuuden parempaa hallittavuutta ja kustannustehokkuutta kaikin puolin.

Yhteinen tuotetietokanta ja tuotetiedon helppo hallinta

Sivustojen taustalle on toteutettu laaja tuotetietokanta, jotta ison tuotevalikoiman hallinta olisi helpompaa. Yhteinen tuotetietokanta sisältää tuotetietoja sekä kuvia, joita kannasta voidaan hallitusti hakea eri palveluihin rajapinnan avulla.

Tällä hetkellä Prima Petillä on TYPO3-alustan päälle rakennettuna noin 10 nettisivua, joista osasta löytyy useampi kieliversio.

Asiakkaan palaute

” Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä sivustojen käytettävyyteen. Mediasignal panostaa alustan kehitystyöhön ja vastaa siitä, että esimerkiksi tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää. ”
– Timo Pärssinen, Prima Pet Premium

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy