Asiakas
Paunu

Väinö Paunu Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja Pirkanmaalta käsin. Yhä tänä päivänä perheyhtiönä toimiva Väinö Paunu Oy on perustettu vuonna 1926. Väinö Paunu Oy:n pikavuoroliikenne kuuluu kiinteänä osana valtakunnalliseen ExpressBus-järjestelmään.

Uusi ilme verkkoviestintään

Mediasignalin ja perinteikkään tamperelaisen tilausliikenneyhtiön, tuttavallisesti  Paunun kanssa solmittu yhteistyö alkoi vuonna 2015. Lähes sata vuotta toiminut palveluyhtiö kaipasi liiketoimintaansa nykyaikaisia digitaalisia palvelumuotoja sekä verkkoviestintään uutta, raikasta yleisilmettä.

Asiakaslähtöiset ratkaisut liiketoiminnan tueksi

Mediasignal lähestyi Paunun toiveita ajatuksella, jossa kerrottaisiin bussilla matkustamisen helppoudesta ja mukavuudesta. Tavoitteena oli myös saada matkustava asiakas kiinnostumaan palvelukokonaisuudesta ja hakeutumaan mahdollisimman lähelle tarjottavaa palvelua.

Lisäksi haluttiin antaa uudenlainen ja ajan muuttuvaan henkeen soveltuva viesti kehittyvästä alan toimijasta.

Tekniset ratkaisut toivat mukanaan toiminnallisuutta

Sen lisäksi, että Mediasignal uudisti visuaalisesti verkkosivuston kauttaaltaan, lisättiin mukaan palveluihin uusia, teknisiä toiminnallisuuksia ja virikkeellisiä elementtejä kuten eri vuodenaikoihin ajoittuvien tapahtumien matkapakettitarjonta.

Myös kattava aikatauluhaku ja matkalippujen tilausjärjestelmä aktivoitiin verkkokauppana osaksi uutta sivustoa. Visuaalista kokonaisuutta täydensi projektin aikana kuvattu valokuvasarja.

Paunulla pääsee joustavasti kaikkialle. Ostamalla liput helposti ennakkoon verkkokaupasta, voi säästää matkakustannuksissa huomattavasti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success