Räätälöity Hotelway-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen tieto- ja majoituspalvelun

Asiakas
Limber Way

Limber Way on kansainvälinen yritys, joka operoi Euroopassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Limber Way auttaa hotelli- ja ravintola-alan yrityksiä tunnistamaan ja muuttamaan prosessejaan, jotta he voivat toimia paremmin asiakkaidensa kanssa.

Palvelu, joka tekee matkustamisesta helpompaa

Hotelway-konsepti antaa matkustusasiakkaille mahdollisuuden kommunikoida hotellin kanssa mobiilisovelluksen avulla.

Hotelway-sovelluksen kautta asiakkaat voivat tehdä check-inin hotelliin etukäteen, lähettää kysymyksiä tai tilata lisäpalveluja. Asiakas voi halutessaan tallentaa omia tietoja tai mieltymyksiään myöhempää käyttöä varten, jolloin niitä ei tarvitse täyttää uudelleen esimerkiksi hotelliin kirjautumisen yhteydessä.

Uudenlaista asiakashuolenpitoa

Vahvaa kokemusta hotelli- ja ravitsemuspalveluiden tuotannosta.

Mediasignalin vahvuus toimittajavalinnassa oli useiden vuosien kokemus hotelli- ja ravitsemuspalveluiden digitaalisten palveluiden kehityksestä, integraatioista ja varausjärjestelmäkokonaisuuksista.

Lopputuloksena on palvelu, joka nopeuttaa asiakkaiden sisäänkirjautumisia, antaa hotellille vahvistuksen asiakkaiden saapumisesta tarkoilla ajoilla, mahdollistaa lisämyynnin ja asiakkaiden seurannan myynnin edistämiseksi.

Ylläpitokäyttäjien työkalut

Mediasignal vastaa backend-sovelluksen arkkitehtuurista, tietomallinnuksesta, servereistä, sovelluskehityksestä ja ylläpidosta kokonaisuudessaan.

Backend toimii mobiilisovelluksen datalähteenä ja tallennuspaikkana sekä ylläpitokäyttäjien hallintapaneelina, josta hotelli hoitaa asiakkuuksien hallintaa, sisäänkirjautumiset ja asiakkaan kanssa käytävän viestinnän.

Mediasignal suunnitteli ja toimitti myös rajapinnan taustasovellukseen mobiilisovellusta varten.

Projekti eteni vaihe kerrallaan ja projektikokonaisuutta laajennettiin toteutuksen edetessä.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy