Kieliversioitu tilausjärjestelmä helpottaa tuotantoprosessien langattomien mittausjärjestelmien kohdekohtaista valintaa

Asiakas
LAPP konserni

LAPP konserni on saksalainen perheomisteinen konserni, joka on maailman johtavia kaapeleiden, kaapelitarvikkeiden sekä -järjestelmien toimittajia.

LAPP-konserniin kuuluva LAPP Automaatio on Suomen johtava koneenrakennuksen ja prosessiteollisuuden automaatio- ja sähkökomponenttien myynti- ja asiantuntijayritys.

IoTKey®-ympäristö

LAPP Automaation IoTKey®-järjestelmä on suunniteltu koneiden ja prosessien langattomaan valvontaan. Järjestelmä antaa tietoa tuotantolaitteiden tarpeenmukaiseen huoltojen toteuttamiseen ja prosessien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan, myös mobiilisti. Järjestelmä tarjoaa kustannustehokkaan tavan saada prosessista lisää tietoa parempaan ennakoivaan kunnossapitoon, vikadiagnostiikkaan ja kunnonvalvontaan.

Valitse ja tilaa oma langaton mittausjärjestelmä helposti

Mediasignal suunnitteli ja toteutti IoTKey®-ympäristön komponenttien valintaan ja tilaamiseen helpon, käyttäjäystävällisen järjestelmän. Kieliversioitu tilausjärjestelmä mahdollistaa tuotehallinnan lisäksi eri tuotevariaatioiden kokoamisen valituista tuotteista. Myös kampanjakohtaisuus on järjestelmässä mahdollista toteuttaa.

Tilausjärjestelmä on toteutettu Laravel ja React- teknologioilla.

Tutustu
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Director | Client Solutions | Business Design and Communications