Asiakas
Katepal

Katepal Oy on maamme johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi. Vuonna 1949 perustetun perheyhtiön tehdas sijaitsee Lempäälässä.

Laaja-alainen kumppanuus

Mediasignalin ja Katepalin vuosia kestänyt kumppanuus on sisältänyt laaja-alaisesti erilaisia viestinnän toteutuksia. Yhteistyön tuloksena on syntynyt useamman verkkosivu-uudistuksen ohella erilaisia digitaalisen median ratkaisuja, kampanja- ja painomateriaaleja sekä viimeksi tuotetiedon hallinnan kokonaisuudistus.

Tuotetiedon hallinnan uudistus tukee monikanavaista markkinointia ja viestintää

Ensisijaisena tavoitteena oli uudistaa kokonaan tuotetiedon hallinta ja keskittää se yhteen järjestelmään. Samalla myös verkkosivut uudistettiin, jolloin integraatiot järjestelmien välillä tuottavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Projektin tuloksena PIM-järjestelmä (Product Information Management) on tehnyt aiemmin Katepalin verkkopalvelussa ylläpidetyn tuotetietokannan tarpeettomaksi. Samalla uudistus on tuonut lisää erilaisia esitystapoja tuotetiedolle.

Olipa kyseessä perinteinen painettu luettelo, videoitu asennusohje tai räätälöity mobiilisovellus – kaikki hyödyntävät nyt samaa tietokantaa. Kun ajantasainen tuotedata on saatavilla eri kanavien ja kohderyhmien tarpeisiin, se mahdollistaa entistä tehokkaamman markkinoinnin ja viestinnän.

Tuotedatan ylläpidon, päivittämisen ja koostamisen keskittäminen avaa uusia mahdollisuuksia myös jatkokehitykselle.

Tuotetiedon hallinta (PIM) on rakennettu Akeneon avoimen lähdekoodin järjestelmän päälle. Teknisenä alustana uudella verkkosivustolla toimii WP-julkaisujärjestelmä.

Asiakkaan kommentit

”Mediasignalin kanssa oli koko projektin ajan tiivis ja joustava yhteistyö. Oli mukavaa, että pääsimme myös itse vaikuttamaan tuotetietokannan rakentamiseen ja tekemään siihen liittyvää määrittelytyötä”.

– Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö, Katepal

”Meillä on pitkältä ajalta hyviä kokemuksia yhteistyöstä Mediasignalin kanssa. Emme harkinneet muita vaihtoehtoja projektiin lähdettäessä. Panostaminen tuotedatan kehittämiseen on kannattanut ja keskittäminen on alusta lähtien selkeyttänyt tiedon käsittelyä”.

– Lasse Rajala, tuotepäällikkö, Katepal

Kuvapankki­ratkaisulla aineistot keskitetysti yhteen paikkaan

Katepal käyttää kuva-aineistonsa keskittämiseen Mediasignalin Imagebank Independent -ratkaisua.

Kuvapankkiratkaisun avulla sekä mainostoimistoyhteistyö että jälleenmyyjäverkostolle materiaalin jakaminen onnistuu helposti ja aineistot ovat 24/7 kaikkien saatavilla.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy