Asiakas
NCC

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Verkkosivusto tukemaan Axelsberg -hankkeen markkinointia ja toimimaan kanavana toimitilavuokraukselle

NCC jatkaa Konepajan alueen kehittämistä Vallilassa, Helsingissä. Uusin suunnitteilla oleva toimitilahanke on Axelsberg, joka toimii valmistuttuaan myös näyttävänä porttina Teollisuuskadulta Konepajalle. Axelsberg on hybridirakennus, jonka alimpiin kerroksiin tulee toimitiloja ja ylimpiin asuntoja.

Me suunnittelimme ja toteutimme NCC:lle verkkosivuston, joka tukee Axelsberg-hankkeen markkinointia ja toimii kanavana yritysten toimitilavuokraukselle.

Suunnitteluvaiheessa kiinnitimme erityistä huomiota Axelsbergille luodun konseptin ilmentämiseen verkkosivustolla. Axelsbergin modernit, arkkitehtonisesti näyttävät ja muuntautuvat toimitilat mahdollistavat modernin liiketoiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin.

Verkkosivusto visualisoi tulevan hybridikohteen mielenkiintoisella tavalla, esittelee hankkeen toimitilat sekä alueen tarjoamat mukavuudet ja palvelut visuaalisesti, houkuttelevasti ja käyttäjäystävällisesti.

Mediasignal käytti WordPressiä verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmänä ja optimoi sivuston tilaajan vaatimukset ylittävään suorituskykyyn. WordPressiin toteutettiin Azure AD -integraatio käyttäjähallintaa varten. Sivustolle on liitetty myös Leedoon chatbotit helppoon yhteydenottoon.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success