Asiakas
Tampereen steinerkoulu

Tampereen steinerkoulu on vuonna 1971 perustettu yksityinen koulu, joka tarjoaa itävaltalaisen filosofin Rudolf Steinerin pedagogisiin periaatteisiin perustuvaa esi-, perus- ja lukio-opetusta. Koulun ainutlaatuinen lähestymistapa kasvatukseen ja opetukseen on tehnyt siitä vanhemmille ja oppilaille monin tavoin kiinnostavan vaihtoehdon perinteiselle ja enemmän tiedonvälittämiseen keskittyvälle koulutusympäristölle. Tampereen steinerkoulu on jo pitkään ollut merkittävä osa Tampereen koulutusyhteisöä.

WordPress, luovat sisällöt ja tarinankerronta lisäämään Tampereen steinerkoulun vetovoimaisuutta

Tampereen steinerkoulua on kuvailtu Tampereen suurimmaksi ja luovimmaksi yhtenäiskouluksi, joka vahvojen tietojen ja opiskelutaitojen lisäksi painottaa sopivasti taiteita, ilmaisutaitoja ja sosiaalisuutta. Siellä on mahdollisuus opiskella ja varttua tuttujen koulukavereiden kanssa aina esikoulusta ylioppilaskirjoituksiin saakka.

Monivuotisen yhteistyömme jatkoksi uudistimme olemassa olevan sivuston lähes kokonaan. Lähdimme purkamaan asiaa puhtaalta pöydältä. Mietimme, miten voisimme avartaa tietoisuutta ja varteen otettavan vaihtoehdon mielikuvaa lapsiperheissä, lisätä entisestään koulutuspolun yleistä kiinnostavuutta ja kysyntää sekä saada koulun ääntä ja luonnetta paremmin kuuluviin.

Koulun viestinnän asiantuntijaryhmän kanssa tarkkaan mietityille kohderyhmille suunnattu, nykyaikainen WordPress-sivustokokonaisuus tuo katsojalle koulumaailman asiantuntijaroolin lisäksi raikkaan ja houkuttelevan tuulahduksen monipuolisesta ja laadukkaasta opinahjosta.

Verkkopalvelun viestirakenteen lisäksi loimme yhteistuumin digitaalisen strategian, jossa painotettiin mm. pitkäjänteistä ja kestävää somekanavien suunnittelua. Valitulla mallilla pyritään luomaan ja ylläpitämään vastuullista sosiaalisen median läsnäoloa, joka luo aitoa, positiivista vaikutusta yhteisöön ja ympäristöön samalla kun se tukee koulun toiminnallisia tavoitteita.

–   Mediasignalin toteuttamat rakenteelliset ratkaisut ovat mahdollistaneet vuorovaikutteisuuden ja kontaktien määrän huiman kasvun verkkosivujemme kautta. Sivusto palvelee ja tekee sen nyt tyylikkäästi, kertoo viestintäsuunnittelija Miika Kaukinen.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success