Moovy on monitasoinen parkkipalvelu ja markkinapaikka, joka avaa puomit autoilijoille ja parkkiruutujen tarjoajille

Asiakas
Finnpark

Finnpark tuottaa pysäköintipalveluita ympäri Suomen ja on alan edelläkävijä digitaalisten pysäköintipalveluiden kehittäjänä. Finnparkin toimintaan kuuluu myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen vuokraaminen Tampereella.

Pysäköinnin vapauden lisääminen

Moovy on parkkipalvelu ja markkinapaikka, joka kokoaa yhteen autoilijat ja parkkiruutujen tarjoajat. Se avaa puomit uuteen liikkumisen vapauteen, jossa sama palvelu toimii eri pysäköintiympäristöissä halleissa, kaduilla ja muilla pysäköintialueilla.

Ruuduntarjoajien ja asiakaspalvelun työkalut

Loimme yhteistyössä Finnparkin asiantuntijoiden kanssa Moovy parkkipalvelun operointiin ja hallinnointiin web-dashboardin. Sovellus mahdollistaa asiakaspalvelulle päivittäisen pysäköintien ja asiakkuuksien hallinnan, mm. aktiivisten pysäköintien näyttäminen pysäköintikohteittain, pysäköintihistoriatietoihin porautumisen ja asiakaskohtaisen laskutushistorian näyttämisen. Ruuduntarjoajille sovellus tarjoaa hallintaliittymän omiin pysäköintikohteisiin ja asiakastietoihin.

Pysäköintioperointia koko Suomen laajuisesti

Moovy pysäköintipalvelulla luotiin kokonaan uusi palveluliiketoiminnan malli, joka avasi Finnparkille markkinat toimia koko Suomen laajuisesti pysäköintioperoinnin palveluntarjoajana.

Pitkäaikainen yhteistyö ja monipuolinen asiantuntijuus avainasemassa

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Finnparkin kanssa kymmenissä pysäköinnin digitalisaatiohankkeissa yli 10 vuoden ajan. Tämän kokemuksen ja pitkän yhteisen historian myötä, yhteiset työskentelytavat ovat muodostuneet tehokkaiksi ja projekteissa on hyvä yhteinen ymmärrys siitä mitä olemme tavoittelemassa ja millä keinoin.

 

Moovy-projektissa keskeisiä asiantuntijapalveluitamme olivat pysäköintiliiketoiminnan ymmärrys, digitaalisten liiketoimintasovellusten kehitys, palvelujen välisten integraatioiden toteutus sekä ohjausryhmätyöskentely.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy