Kumppanina liiketoiminnan kehittämiseen, teknologiaratkaisuihin sekä sairaalaympäristön toimintaa tukevaan viestintään

Asiakas
Coxa

Coxa on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää 200 alan huippuosaajaa. Coxa suorittaa yli 3 500 tekonivelleikkausta vuosittain.

Clinical Library ortopedian huippuosaajille

Coxalle toteutettu CoxaPro-verkkopalvelu sisältää ortopedian huippuosaajille ja alasta kiinnostuneille suunnatun, kansainvälisen CoxaPro-tietoportaalin, jonka perustamisen taustalla on halu jakaa Coxan erityisosaamisesta ja tietotaitoa sekä tarjota tekonivelkirurgian ammattilaisille luotettava tiedonlähde heidän työnsä tueksi. CoxaPro -palvelu konseptoitiin nojaten Coxan visioon olla kansainvälisesti tunnettu tiennäyttäjä.

Palvelun keskeisin osa-alue on Clinical Library, joka kokoaa alansa ammattilaisten artikkelit ja tieteelliset tutkimustiedot tekonivelkirurgiaan liittyen. Artikkeleita voidaan suodataa kirjastosta nivelten mukaan tai käyttämällä kirjaston sisäistä hakua.

Coxa Intranet ja materiaalipankki palvelevat sisäistä viestintää

Sairaalatyössä on paljon kriittistä, henkilöstölle suunnattua aineistoa ja ohjeistusta, jolle tarvittiin looginen ja käyttäjäystävällinen paikka, johon koko henkilöstö pääsee ajasta ja paikasta riippumatta.

Suunnittelimme Tekonivelsairaan käyttöön Intranet-palvelun, jossa he voivat ylläpitää ja jakaa sisäisesti tärkeää ja ajankohtaista tietoa.

Keskeistä toimitukselle oli myös erilaisten teknisten osioiden kuten järjestelmäintegraatioiden ja rajapintakuvausten suunnittelu ja toteutus.

Sisäisen sekä sidosryhmäviestinnän tarpeisiin Coxa käyttöönotti Mediasignalin ImageBank Independent -materiaalipankin viestintä- ja markkinointimateriaalin hallintaan.

Yhteistyön saavutukset

200+

Intranet-käyttäjiä

25000+

Clinical Library artikkeleita CoxaPro-sivustolla

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success